به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، یک کارآفرین اهل روستای آق‌قایه در استان گلستان توانسته است با تولید ۴۰۰ محصول در حوزه صنایع غذایی بومی و راه‌اندازی ۶۵ شعبه از بنگاه تولیدی خود به توسعه کارآفرینی اجتماعی در ۷ استان کشور کمک کند. به گزارش کارآفرین نیوز؛ عبدالستار شکاری در گفتگو با خبرنگار کارآفرین نیوز،در خصوص لزوم اهمیت کارآفرینی اجتماعی گفت: ما در طول سالیان گذشته همیشه تلاش کرده‌ایم تا رسیدگی به امور نیروهای کار بر تولید محصولات، اولویت داشته باشد چرا که اگر نیروی کار حال خوبی داشته باشد، قطعا خروجی کار او هم بسیار خوب خواهد بود. وی درباره اهمیت این حوزه ادامه داد: طبق تجربه من که حاصل سال‌های فعالیت کارآفرینانه است، در این مسیر بجای ناامیدی باید به دنبال یک راه حل اصولی بود تا به مرور موفقیت حاصل شود. این کارآفرین اجتماعی با اشاره به لزوم توجه به کارآفرینی اجتماعی در عرصه کسب و کار توضیح داد: ما در روند فعالیت خود به این نتیحه رسیدیم که تلاش و خلاقیتی برای رویارویی و مبارزه با فقر به کار گرفته نمی شود و این خیلی برای ما ناخوشایند بود. این در حالی است که در این سال‌ها پی بردیم این امر با اندکی تلاش و تخصص به راحتی قابل حل است. شکاری به اقدامات شرکت تعاونی «بهار دشت خانواده» با برند «اِجه» در راستای کارآفرینی اجتماعی اشاره کرد و گفت: برای ما حمایت از نیروی کار همیشه در اولویت قرار داشته است؛ برای مثال به جای اینکه فرایند تولیدی را به شکل ماشینی پیش ببریم، نیروهای جدید استخدام کردیم و همیشه مشکلات اقتصادی، اجتماعی و جسمی نیروها برای ما در اولویت قرار داشتند و همین توجه به نیروی کار هم موجب افزایش بهره وری شده است، بطوریکه اکنون بیش از ۴۰۰ مدل محصول در کارگاه ما تولید می‌شود. وی در خصوص شرایط اجتماعی کسب و کار زیر نظر خودش اینگونه توضیح داد: در حال حاضر بخش عمده‌ای از نیروهای کارگا های ما زنان خودسرپرست هستند و ما در طول سالیان گذشته همیشه تلاش داشتیم تا رسیدگی به امور این نیروها اولویت بر تولیدات محصولات داشته باشد؛ چراکه اگر نیروی کار حال خوبی داشته باشد، قطعا خروجی کار او هم بسیار خوب خواهد بود. صاحب برند«اِجه»در پایان از اهمیت توجه به کارآفرینی اجتماعی در کنار کسب و کارهای تجاری سخن گفت و ادامه داد: درست است که برای ما به عنوان یک برند تجاری، مسئله ایجاد ثروت و تولید سود مهم است اما ما معتقدیم این ثروت انباشته به شکلی اصولی به درجات پایین تر جامعه هم انتقال پیدا کند و کرامت انسانی نیروی کار همواره در اولویت سازمان‌ها و ارگان‌ها باشد.

اتمام خبر


CAPTCHA