به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای تامین معیشت مرزنشینان واردات و صادرات کالا از ‏بازارچه های ‏مرزی این استان آزاد است بطوریکه امسال ۴۸۰ هزار تن کالای غیرنفتی از این بازارچه ها صادر شده است.
مبین علی میراظهار داشت: هیچ منعی برای ورود کالا در سیستان و بلوچستان وجود ندارد ‏و واردات همه کالاهای مجاز از بازارچه های مرزی آزاد است.
وی افزود: ۸۲۰ قلم کالا از طریق مرزهای استان قابلیت ترانزیت داخلی ‏را دارند.
مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: فروش سوخت به صورت خرده فروشی پس از برگزاری چندین مرحله جلسه در ‏کارگروه مرز نیز ظرف چند روز آینده  اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: بازگشایی بازارچه مرزی میلک ‏شهرستان هیرمند اقدامی شایسته و فرصتی ویژه برای رونق معیشت کوله بران است.
میر اظهار داشت: امسال ۴۸۰ هزار تن کالا از بازارچه های مرزی استان صادر شده که در مقایسه با سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.
وی از جمله کالاهای صادراتی را کولر آبی، فرش، تره بار، میوه، کاشی، شامپو و رب گوجه ذکر کرد و افزود: ۹۰ درصد صادرات بازارچه های مرزی استان کالاهای غیرنفتی است.
مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بازارچه های مرزی میلک و پیشین در رتبه های اول و دوم صادرات قرار دارند.
وی با بیان اینکه  ۸۲۰ قلم کالا به روش کوله باری اجازه ورود دارند، گفت: تمام رویه های قانونی واردات در بازارچه های مرزی اعمال می شود و متقاضیان فعالیت تجاری می توانند از این فرصت استفاده کنند.
میر با اشاره به واردات انبه از طریق بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان افزود: واردات انبه موجب تامین نیاز بازارها و شکستن قیمتها در سراسر کشور شد.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان تنها استانی است که قاچاق دام از مرزهای آن انجام نمی شود.
وی افزود: این استان آمادگی واردات و تامین ۱۰۰ هزار تن گوشت گرم کشور را دارد و چنانچه دولت گوشت گرم را از این استان خریداری کند به راحتی می توان نیاز کشور را تامین کرد و قیمت بازار را شکست و علاوه بر این زمینه ایجاد ۲۰ هزار شغل را در سیستان و بلوچستان فراهم کرد.
مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: ۱۲ کشتارگاه و ۳۵ واحد بسته بندی در استان وجود دارد اما بدلیل خرید نشدن گوشت تنها ۳۰ درصد این واحدها فعال هستند.

اتمام خبر


CAPTCHA