به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۸۰ درصد افرادی که در حوزه صنعت ساختمان از سوی این سازمان آموزش دیدند مشغول بکار شده و کارجو هستند زیرا زمانیکه فرد وارد این مشاغل می شود براحتی درآمد داشته و می تواند کار را گسترش دهد.
جلیل شهریاری اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۰ هزار و ۱۰۰ نفر آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفتند که از این تعداد حدود ۲۵ درصد در حوزه مسکن آموزش دیده اند.
وی گفت: آموزش ها شامل ساخت ام دی اف، تاسیسات حرارتی، لوله کشی گاز خانگی و غیره بوده است.
مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان افزود: مشاغل حوزه صنعت ساختمان برای شروع بکار نیاز به سرمایه اولیه و استقرار در یک مکان خاص ندارند.
وی بیان کرد: با راه اندازی دبیرخانه تربیت نیروی مناسب مسکن نیز ۱۱۸ نفر توسط نظام مهندسی ساختمان در فنی و حرفه ای آموزش های اولیه ساختمان مانند پی ریزی، بتن ریزی و غیره را آموزش دیدند.
شهریاری ادامه داد: همکاری با بنیاد مسکن در زمینه آموزش ناظرین و کارگران آغاز شده و امسال تفاهمنامه آموزش ۶۲۵ نفر در چهار حرفه با این بنیاد منعقد شده است.
وی گفت: نبود ایستگاه های کارگری در استان خلاء بزرگی محسوب می شود که در صورت راه اندازی، این مراکز مانند یک اپلیکیشن آماده است و شهرداری باید در این زمینه همکاری کرده و محلی را مشخص کند زیرا این امر گامی مهم در تامین نیروی مسکن است.
مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان افزود: از زمان آغاز بیمه کارگران ساختمانی در استان ۲۵ هزار نفر عضو شدند و در حال حاضر می دانیم در هر شهری چه تعداد کارگر شناسنامه دار بیمه ای وجود دارد.
وی اظهار داشت: حدود هشت هزار ساختمان در حال ساخت و پنج هزار زمین نیز در حال تامین برای ساخت است که این امر اشتغال خوبی را ایجاد خواهد کرد.
شهریاری گفت: باید در این زمینه آموزش حوزه صنعت ساختمان رسانه ها، جامعه و مسوولان همکاری کنند زیرا در این استان صنعت پایه، قوی و گسترده وجود ندارد و باید این مشاغل را رونق و برای همه اقشار کار را تعریف و برنامه داشت.
وی افزود: آموزش فنی و حرفه ای و مهارت در استان بدون کمک رسانه و تبلیغ و ترویج پیش نخواهد رفت.

اتمام خبر


CAPTCHA