به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، یاسر عبداللهی عابد افزود: اولویت پرداخت تسهیلات برای برنامه های تکمیل ظرفیت های خالی واحدهای تولیدی، فعال سازی واحدهای راکد، تکمیل طرح های نیمه تمام، توسعه مناطق محروم، اصناف تولیدی و پایدارسازی و ضمانت اشتغال محرومان است.
وی با بیان اینکه همکاری و کمک بانک ها برای تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" و افزایش تولید ضروری است افزود: مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اردبیل در حوزه بانک ها به صورت جدی پیگیری می شود.
عبداللهی از عزم جدی دولت برای رفع و احصای مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی این استان خبر داد و گفت: هرگونه اقدام حمایتی و پیگیری از مرکز کشور برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و سرمایه گذاری استان اردبیل در چارچوب قانون با رفع بروکراسی های اضافی انجام می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ افزود: یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه به سرمایه گذاران بخش های مختلف اقتصادی این استان پرداخت شده است.
عبداللهی عابد با تاکید بر لزوم معرفی طرح های اقتصادی ایجادی، توسعه ای، نیمه فعال و راکد که با تامین مالی امکان برگشت به چرخه تولید و افزایش اشتغال زایی دارند، گفت: طرح های تولیدی بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری، فرهنگی و ورزشی هم شامل تبصره ۱۸ می شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: افزایش ۲۰ تا ۵۰ درصدی ظرفیت واحدهای تولیدی اردبیل در برنامه های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل قرار دارد.
عبداللهی اظهار کرد: سال گذشته با برنامه های حمایتی دولت ۴۳ واحد تولیدی با ظرفیت اشتغال ۷۵۰ نفر در این استان از رکود خارج شده و به چرخه فعالیت بازگشتند.
وی افزود: امسال نیز احیای واحدهای تولیدی راکد جز برنامه های اصلی مسئولان این استان است.

اتمام خبر


CAPTCHA