به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اسماعیل غنیان روز یکشنبه به ایرنا به مناسبت هفته تعاون افزود: در استان سمنان یکهزار و ١٠۶ تعاونی فعال وجود دارد و با وجود اینکه استان ٩ دهم درصد جمعیت کشور را شامل می شود، تعاونی های استان ١.٢ درصد تعاونی های کشور را تشکیل می دهند.
وی با اشاره به ایجاد ١۴ هزار و ۴۵۵ شغل از سوی تعاونی های فعال استان سمنان در شرایط کنونی، ادامه داد: با توجه به ایجاد ١٢٠ هزار شغل در بخش کارگری و کارفرمایی استان سمنان، ٩۵ هزار شغل در بخش های خصوصی و تعاونی ها ایجاد شده است که سهم قابل توجهی است.
غنیان با اشاره به حوزه فعالیت تعاونی های استان سمنان تاکید کرد: بخش کشاورزی با ۴٠ درصد بیشترین سهم را در بین تعاونی های استان دارد، ٢٠ درصد تعاونی های استان در بخش صنعت و ۴٠ درصد نیز در سایر حوزه ها فعالند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت که این اداره کل در بخش هایی مانند توانمندسازی، آموزش، ترویج، استانداردهای و برندسازی در کمک به تعاونی ها هفت میلیارد ریال تسهیلات سال گذشته در اختیار تعاونی ها قرار داد.
وی بیان کرد: بانک توسعه تعاون نیز که طبق اصل ۴۴ قانون اساسی ایجادشده است باید سالانه ٧٠ درصد از تسهیلات خود را به تعاونی ها اختصاص دهد که این امر در استان سمنان محقق شده است.
غنیان، خدمات آموزشی، ترویجی و ارایه تسهیلات به اعضای تعاونی ها را برای توسعه فعالیت ها از دیگر خدمات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان عنوان کرد.
وی ادامه داد: تعاونی ها به سه گروه تولیدی، توزیعی و خدماتی تقسیم بندی می شوند تا زنجیره ای از فعالیت ها را از تولید تا مصرف تکمیل کنند و بخشی از رونق چرخه اقتصادی کشور باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: تعاونی ها از تجمیع سرمایه های مردمی برای اشتغالزایی و با هدف کاهش فقر، رونق تولید، توسعه، عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه در قانون پیش بینی شده اند.

اتمام خبر


CAPTCHA