به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران از صدور مجوز ۱۰ آموزشگاه علمی دانش بنیان در این استان خبر داد و گفت: این اقدام در راستای تحقق شعار سال انجام شده است.
سید حسین درویشی در حاشیه دیدار با کارکنان و بازدید از کارگاه های مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان نوشهر، افزود: مربیان این آموزشگاه ها، نخبگانی هستند که در حوزه مهارت بنیان، ایده های فراوانی دارند.
این مسئول اظهار کرد: نوع آموزشی که مربیان این آموزشگاه ها به هنرجویان ارایه می دهند در حوزه صنعتی، کشاورزی، گردشگری و فرهنگی و هنری با رویکرد مهارت محوری است، مهارتی که منجر به تولید محصول سازگار با صنعت استان همراه با برند تجاری باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران گفت: مراکز آموزش فنی آموزشگاه های علمی آزاد در هر شهرستانی نقش سیستم شتاب دهنده دارد، گفت: در این مراکز شرکت های حقیقی، حقوقی ، واحدهای تولیدی و خیران فعالیت دارند و نقش تاثیر گذاری در زمینه مشاوره و هدایت های شغلی دارند.
درویشی با اظهار آنکه امروز نوع آموزش ها در استان منطبق با شاخصه های تقاضا محوری است، افزود: طبق آمار حدود ۷۰ درصد هنرجویان در حوزه خدمات از طریق آموزشگاه های آزاد بخش خصوصی و بقیه هم از طریق مراکز آموزش فنی و حرفه ای آموزش های در حوزه خود اشتغالی، صنعتی و تولیدی فرا می گیرند.
این مسوول اضافه کرد : آن دسته از هنرجویانی که از طریق بخش دولتی آموزهای لازم را فرا می گیرند حدود ۸۵ درصدشان جذب بازار کار می شوند به عنوان مثال هنرجویی که در زمینه جوشکاری، برقکاری، خیاطی، تراشکاری و نجاری در این مراکز آموزش دید امروز در مازندران بیکار نیست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران، فقر فرهنگ کار و مهارت را به عنوان دو مشکل اساسی در حوزه اشتغال نام برد و  توضیح داد: به عنوان مثال در آزمون کنکور سراسری امسال، رشته حدود ۶۰۰ هزار نفر از شرکت کنندگان تجربی و بقیه سایر رشته ها بودند و متاسفانه خیلی از خانواده ها با صرف هزینه های هنگفت تمام تلاششان این است که فرزندانشان در رشته های پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی پذیرفته شود در حالی که مگر ظرفیت کشور به چه اندازه است تا بتوان  از دانش اموختگان این رشته ها در مراکز درمانی دولتی بهره ببرد.
درویشی از ابلاغ آئین نامه قانون حمایت خیران به سازمان آموزش فنی و حرفه ای خبرداد و گفت که این آئین نامه بتازگی ابلاغ شده و به تعدادی از مسوولان مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان ها ماموریت داده شده که نسبت به دریافت کمک های نقدی، غیر نقدی و هدایای اشخاص حقیقی و حقوقی برای ساخت، تعمیر، توسعه، بازسازی و تجهیز مراکز آموزشی برنامه ریزی کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که با این پشتیبانی ها، محدودیت های اعتباری در زمینه خرید تجهیزات مراکز فنی و حرفه ای در سطح استان برطرف شود. استان مازندران دارای ۲۰ مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی با ۱۸۲ کارگاه است که بیش از ۹۰۰ حرفه در آن آموزش داده می شود.

اتمام خبر


CAPTCHA