به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مشاور استاندار و دبیر قرارگاه جهادی محرومیت زدایی مازندران با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای شناسایی مشکلات و مسائل بمنظور رفع محرومیت زدایی ، گفت : ۱۲۰ نخبه برای رفع محرومیت زدایی استان با ارائه ایده ها و نقطه نظرات کارشناسی و تخصصی با قرارگاه همکاری می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر عالی افزود: این افراد که از کارشناسان و افراد زبده در حوزه تخصصی آب ، خاک ، مرتع و مزارع هستند در هر منطقه محروم مازندران با ردیابی مشکلات و مسائل نقطه نظرات خود را برای رفع آنها مطرح می کنند.
وی ادامه داد: تاکنون ۶ جلسه تخصصی با حضور این نخبگان و ارگان های مرتبط از جمله تعاون برگزار شد تا راهکارهای عملی برای رفع محرومیت زدایی معرفی و پس از آن پیاده سازی شود.
دبیر قرارگاه جهادی محرومیت زدایی مازندران گفت: با توجه به تفاوت اقلیمی هر منطقه در مازندران باید متناسب با شرایط و وضعیت موجود طرح ها پیش بینی و اجرا شود.
حجت الاسلام عالی بیان کرد: محرومیت زدایی از نقاط شهری و روستایی کمتر برخوردار در قالب طرح های مختلف عمرانی و برنامه های راهبردی دولت مردمی سیزدهم از قبیل ساخت مسکن محرومین، بهسازی و آسفالت راه دسترسی، مدیریت پسماند، مدیریت بحران در مواقع بلایای طبیعی و اجرای ده ها طرح دیگر باجدیت در مازندران ادامه دارد .
وی به برگزاری  نشست های مشترک با گروههای جهادی خود جوش و یا تحت امر اشاره کرد و گفت: این گروه های جهادی در حوزه های اشتغال ، بهداشت ، درمان و آسیب های اجتماعی مشغول به فعالیت هستند و خدمات ارائه می دهند.
وی از جمله کارهای شاخص آنان را اعزام ۱۱۰ گروه جهادی از پزشکان به منطقه محروم هزار جریب نکا اعلام کرد و افزود: هم اکنون گروه جهادی پزشکان در ساری نیز فعال شده است تا خدمات درمانی به مردم مناطق محروم در این شهرستان ارائه کنند.
حضور در مناطق محروم ، بخشی از فعالیت گروه های جهادی
مشاور استاندار مازندران بخش دیگری از خدمات گروه جهادی ویژه بانوان را اعزام ۱۲ بانوی پزشک فوق تخصص به مناطق دوردست از جمله هزار جریب برشمرد و گفت: این بانوان پزشک با طی کردن مسافت زیاد در این مناطق حضور می یابند و ضمن معالجه اقدامات درمانی بعدی از جمله جراحی را نیز از مراکز درمانی پیگیری می کنند.
وی با اشاره به حضور فعال و مستمر گروههای جهادی برای رفع مشکلات مردم در مازندران توضیح داد : پس از وقوع سیل اخیر منطقه غرب استان این نیروها در اولین ساعات بروز چنین حادثه ای در محل حضور یافتند و تا زمان پایان یافتن مشکلات مردم در منطقه مشغول خدمات رساین بودند .
حجت الاسلام عالی نگاه دولت را رفع محرومیت زدایی در تمامی بخش های فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی دانست و توضیح داد: به همین منظور گروه های جهادی صیانت از حریم منابع طبیعی تشکیل شد که برای حفاظت از عرصه های منابع طبیعی از جمله جنگل مشغول فعالیت هستند.
وی همچنین به فعالیت قرارگاه محرومیت زدایی در حوزه اشتغالزایی به عنوان دیگر اقدامات این مجموعه نام برد و گفت : برای این منظور راه اندازی کارگاه های ارزان قیمت و رایگان در زمینه تولید ، اشتغال در حال انجام است.

اتمام خبر


CAPTCHA