به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: این اداره کل از محل نیات موقوفات استان و راه اندازی کارگاه های خیاطی بصورت رایگان به کمک حوزه اشتغال و کارآفرینی آمده است.
حجت الاسلام محمد کاروند اظهار داشت: وقف یک احسان بی منت و خدمتگزاری ابدی است و فرد واقف با وقف ملک خود رابطه‌اش با مالش قطع خواهد شد اما اثر خیر آن بعد از مرگ نیز ماندگار است.
وی افزود: اوقاف استان به حوزه اشتغال و کارآفرینی ورود پیدا کرده و  ۱۰مورد کارگاه خیاطی در شهرستان‌های سنندج، مریوان، قروه و سقز راه‌اندازی و بصورت رایگان در اختیار متقاضیان اشتغال قرار داده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان اضافه کرد: اهدای دام سبک در ۵۱ روستا از دیگر اقدامات  اوقاف است که محرومین و  نیازمندان آن روستاها شناسایی و از چهار راس تا ۱۶راس به آنان دام سبک(گوسفند) اهدا شده است، ضمن اینکه اینگونه اقدامات از محل موقوفاتی است که با نیات خیرات و مبرات وقف شده انجام می‌شود.

وی فراهم کردن زمینه کشت باغ انگور و انار در شهرستان مریوان، کشت گل محمدی در قروه و کشت باغ گردو در بانه و همچنین احدات مراکز تجاری در سنندج، سقز و بیجار را از جمله برنامه‌های این اداره کل در زمینه اشتغالزایی اعلام کرد.

حجت الاسلام کاروند ادامه داد: در طول یکسال گذشته اقدامات خوبی از محل درآمد موقوفات در استان انجام شده که از جمله آن هزینه ۱۳۰ میلیارد ریالی در حوزه ساخت و ساز مساجد است که ۱۵ میلیارد ریال آن از محل اعتبارات دولتی و مابقی از محل درآمدموقوفات بوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان توزیع پنج هزار و۷۰۰ سبد معیشتی، پرداخت کمک معیشتی نقدی به۲ هزار ماموستا در استان که هر سه ماه یکبار انجام می‌شود، کمک مالی به نیازمندان و تهیه لوازم التحریر در آغاز سال تحصیلی جدید را از دیگر اقدامات اوقاف اعلام کرد.

وی همچنین به برنامه‌های دهه وقف اشاره کرد و گفت: همایش یاوران وقف، برپایی نمایشگاه وقف، اهدای ۲ هزار بسته معیشتی، افتتاح کارگاه خیاطی درمریوان و برگزاری نشست های تخصصی از جمله برنامه های دهه وقف در استان است.

همچنین به مناسبت گرامیداشت دهه وقف نمایشگاه وقف در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج افتتاح شد.

از ۲تا ۱۲مهر با عنوان دهه وقف نامگذاری شده است.

اتمام خبر


CAPTCHA