به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، پنجشنبه شب (اول اردیبهشت) در برنامه صف اول شبکه خبر سیما اظهار داشت: یکی از مواردی که دولت از قبل از شروع به کار در آن کار کرده و بعد هم اصلاحات در آن انجام گرفته و نسخه های بعدی آن آمده و آخرین نسخه ای هم که آمده است، رئیس جمهور تأکید کرد که باز هم ما نظرات را می گیریم و ممکن است تجدید نظر کنیم، اما سند کاملی است. سند خیلی خوبی است و می تواند کامل تر هم شود و در قسمت خانواده و زنان، نگاه خیلی زیبای و تحولگرا دارد.
خزعلی، گفت: نگاه این است که زنان پیشرو و پیشران هستند، به جای اینکه حمایت پذیر باشند و این زمینه را برای زنان فراهم می کند که بتوانند توانمندی ها و استعدادهایشان را نشان بدهند و این امکان در کل جامعه برای زنان و خانواده فراهم شود که بتوانند شکل سالم زندگی و هویت اسلامی و ایرانی و الگوی سوم زن را به جامعه ارائه دهند. بحث های خیلی خوب دارد. هم بحث خانواده دارد و هم جمعیت و هم به طور خاص، زنان. یک بخشی از آن اختصاص به بانوان دارد و بانوان را به عنوان کسانی که محوریت جامعه را می توانند برای حرکت های فرهنگی داشته باشند و حرکت ساز و تحول آفرین باشند و الگوسازی برای بانوان و الگو بودن آنان برای دیگران و برای جهان را اشاره کرده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، اظهار داشت: طبق بند «ت» ماده ۸۰ برنامه ششم باید برنامه جامع توانمندسازی از سوی معاونت زنان تهیه می شد و به تصویب مجلس می رسید و اجرایی می شد. این برنامه به علل مختلفی که شاید بخشی از آن را ما در جریان نیستیم، در سال های گذشته به تعویق افتاده و تا پایان سال دولت قبل، به تصویب مجلس نرسیده و عملاً اجرایی نشده است. ما آمدیم این برنامه جامع را به دلیل نقص هایی که داشت و جامعیت لازم را نداشت، در قالب یک طرحی شروع کردیم که دیگر اواخر کار را طی می کند و ان شاء الله به زودی می توانیم آن را به مجلس ببریم. امیدوار هستم این زمان هایی که برای تصویب یک قانون از دست می دهیم، صدمه به کار ما نزند.
خزعلی در پاسخ به این پرسش که مؤلفه کانونی این طرح چیست، گفت: توانمندسازی در جنبه های مختلف است، فقط در جنبه اقتصادی و شغل نیست. در جنبه های فرهنگی، اجتماعی و حقوقی، بعضی از این خانم ها توانمند هستند. خانم های سرپرست خانوار خودشان می توانند حلقه های میانی باشند و کمک کنند تا خانم های دیگر این توانمندی و مهارت های لازم را به دست بیاورند. بعضی از این خانم های سرپرست خانوار خودشان کارآفرین هستند. از آنان برای کارآفرینی و مهارت آموزی کمک می گیریم و پشتیبانی خانم های دیگر در این کار باید به صورت یک شبکه انجام بگیرد.

اتمام خبر


CAPTCHA