به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مدیرعامل بنیاد برکت گفت: راه اندازی ۳ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال زایی اجتماع محور برای کولبران و سوخت بران در مناطق محروم و روستایی ۷ استان کشور در برنامه های سال ۱۴۰۱ قرار دارد.
وی تصریح کرد: راه اندازی این ۳ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال زایی اجتماع محور ایجاد فرصت های کسب و کار برای ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر را به شکل مستقیم و غیرمستقیم به دنبال خواهد داشت.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، کولبران و سوخت بران در استان های کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و فارس جزو جامعه مخاطبان هدف ایجاد اشتغال هستند.
وی درباره میزان سرمایه گذاری برای اجرای طرح های اشتغال ویژه کولبران و سوخت بران نیز توضیح داد: حجم کل سرمایه گذاری برای راه اندازی این ۳ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال بالغ بر ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.
ترکمانه در تشریح عملکرد پیشین بنیاد برکت در حوزه اشتغال زایی برای کولبران و سوخت بران گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۸ هزار طرح اشتغال زایی با ظرفیت ۲۴ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم برای کولبران و سوخت بران در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور راه اندازی شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت بر استقبال سوخت بران از شغل پایدار تاکید کرد و اظهار داشت: اکثر سوخت بران از روی اجبار و ناچاری به این کار مشغول شده اند. بیشتر این افراد نه تنها مالک سوخت های قاچاق شده نیستند که حتی خودرو هم به آن ها تعلق ندارد و فقط نقش یک راننده روزمزد را بازی می کنند.
وی خاطرنشان کرد: تحقیقات و نظرسنجی ها نشان می دهد که بخش اعظمی از کولبران نیز علیرغم میل باطنی به این کار اشتغال دارند و اگر از یک درآمد حداقلی برخوردار باشند، این شغل را کنار خواهند گذاشت.
ترکمانه یادآور شد: کولبری و سوخت بری خلاف شأن انسانی است و باید روش ها و راه کارهای بهتری را برای تأمین معیشت کولبران و سوخت بران طراحی و اجرا نمود.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، تسهیل گران این بنیاد در استان های هدف با شناسایی و مراجعه به کولبران و سوخت بران آنها را پس از اهلیت سنجی و تکمیل فرآیند ثبت نام، برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی می ‎کنند.

اتمام خبر


CAPTCHA