به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، مهدی اسماعیلی رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بابیان اینکه در کشورهای پیشرفته نظام آموزش عالی در راستای کارآفرینی و تولید ثروت حرکت می کند، خاطرنشان کرد: دانش آموختگان در کشورهای پیشرفته خود عامل تولید ثروت هستند نه اینکه پس از فارغ التحصیلی، جویای کار باشند.
وی افزود: نظام آموزشی در کشور ما نیاز به تحول بنیادین دارد و لزوماً مجلس یازدهم به دنبال تغییر و تحول اساسی در نظام آموزش وپرورش و آموزش عالی است.
عضو گروه آموزش مجلس بابیان اینکه رویکرد رئیس جمهور در انتخاب وزرای علوم و آموزش وپرورش، تحول گرا بوده، تصریح کرد: ما دائماً در یک ریل گذاری ثابتی حرکتی کردیم که نتیجه مطلوبی به دنبال دنبال نداشته، بنابراین با اجرای برنامه پنج ساله هفتم توسعه، شاهد تغییرات خوبی در نظام آموزش عالی خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به طرح حمایت از تولید و مؤسسات دانش بنیان که اخیراً در مجلس به تصویب رسیده است، گفت: امیدواریم با اجرای این طرح مسیر مناسبی پیش روی دانش آموختگان آموزش عالی و آموزش وپرورش بازشده و آینده علمی کشور را تضمین کند.
اسماعیلی در پاسخ به سؤالی مبنی بر قبولی کارنامه وزارت علوم بیان داشت: با توجه به اینکه دولت سیزدهم به تازگی ابقا شده و در برخی استان ها هنوز مدیران ارشد به طور کامل مستقر نشده اند، برای بررسی کارنامه عملکرد تمامی وزارتخانه ها ازجمله وزارت علوم، از طرف مجلس مهلت یک ساله داده می شود و پس ازآن در صورت عملکرد مثبت یا منفی آن وزارتخانه، مجلس وظیفه قانونی خود را انجام خواهد داد.
عضو گروه آموزش مجلس در خصوص بازگشایی دانشگاه ها بیان داشت: تعطیلی و بازگشایی واحدهای آموزشی کشور با توجه به تصمیم ستاد مقابله با کرونا صورت می گیرد و مجلس هم بر اساس تصمیمات این ستاد نظارت و پیگیری ها را انجام می دهد.
وی در پایان با اشاره به اینکه بسیاری از دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و مدارس طی گزارش های ارائه شده به مجلس، آمادگی لازم برای بازگشایی ها را اعلام کرده اند، اظهار داشت: مجلس با رصد کامل اوضاع، نظارت های دقیقی بر اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و عملکرد مراکز آموزش عالی دارد.

اتمام خبر


CAPTCHA