به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، علی منصفی راد  در جلسه کمیته علمی طرح ملی مشاغل خانگی گفت: این طرح در سه مرحله شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شد و در ثبت نام اولیه بیش از پنج هزار نفر متقاضی مشاغل خانگی ثبت نام کردند که پس از ارزیابی و مشاوره شغلی یک هزار و ۳۰۰ نفر تحت پوشش قرار گرفتند.
وی افزود: از این تعداد، امروز یک هزار و ۲۰۰ نفر به بازار متصل شدند و برای ۹۶۱ نفر نیز شبکه فروش تشکیل شد.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: امید است در ماه های آینده همه سهمیه استان به بازار فروش متصل و پرونده طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان سمنان بسته شود.
منصفی راد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را یکی از عناصر توسعه اشتغال و از طرح های موفق این حوزه دانست و بیان کرد: در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی، با انجام مطالعات ملی و بین المللی در خصوص مشاغل خانگی و آسیب شناسی طرح های گذشته، مدلی نوین طراحی شده است.
وی از برگزاری نشست های علمی مشاغل آینده و آینده مشاغل توسط جهاددانشگاهی در کشور خبر داد و افزود: یکی دیگر از فعالیت های ارزشمند و اثرگذار جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال، برگزاری نشست های علمی است و تا کنون ۴۵ نشست علمی مشاغل آینده و آینده مشاغل توسط معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاددانشگاهی در کشور برگزار شده است.
رویکرد جهاددانشگاهی در حوزه مشاغل خانگی و آینده مشاغل برگرفته از یک تفکر راهبردی است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان نیز در این نشست گفت: رویکرد جهاددانشگاهی در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و برگزاری نشست های علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده، برگرفته از یک تفکر راهبردی است.
جعفر کاشانی افزود: جهاددانشگاهی نسبت به مقوله اشتغال، یک تفکر استراتژیک دارد و این بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است زیرا امروز نیازمند برنامه ریزی برای آینده مشاغل و مشاغل آینده هستیم و جهاددانشگاهی در این زمینه احساس مسئولیت می کند.
وی با بیان اینکه فرآیند اشتغال امروز در کشور نیازمند بازیابی است افزود: جهاددانشگاهی به عنوان یک مرکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی می تواند در این زمینه کمک شایانی کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: توجه به زنجیره اشتغال، توسعه اشتغال پایدار را به دنبال دارد و جهاددانشگاهی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توانست به توفیقات خوبی در این حوزه دست پیدا کند.
کاشانی بیان کرد: فروش محصولات و تولیدات مشاغل خانگی، یکی از حلقه های گمشده و مغفول مشاغل خانگی بود که با همکاری جهاددانشگاهی، در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، به این مهم بسیار توجه شد و دستاوردهای خوبی برای تولیدکنندگان به همراه داشت.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال، از مهمترین اهداف وزارت تعاون و کار در کشور است، افزود: یکی از فعالیت های ارزشمندی که در کشور انجام شد، برگزاری نشست های علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده است.

اتمام خبر


CAPTCHA