به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، در حاشیه یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه مراسم رونمایی از تفاهم نامه بین شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس با سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در این مراسم یاسر فلاح رئیس شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس به همراه محمدصادق بیجندی، سازمان تجاری ساری فناوری و اشتغال دانش اموختگان جهاد دانشگاهی حضور داشتند.
 یاسر فلاح در این مراسم با اشاره به اینکه امروز بازار مخاطب بازار سرمایه افزایش یافته است گفت: در سال های ۸۳ و ۸۴ شاید چیزی در حدود ۲ الی ۳ درصد جامعه با بازار سرمایه آشنا بودند. اما اکنون می توان گفت این میزان به بیش از ۱۰ درصد جامعه رسیده است.
وی در ادامه گفت: بیش از ۶۰۰ شرکت بورسی و فرابورسی در بازار سرمایه حضور دارند و طی سالیان گذشته دولت بخش از هزینه های خود را از طریق این بازار تامین کرده است در حالی که قبلا تامین مالی از طریق بانک ها و نظام بانکی اتفاق می افتاد. اکنون حجم بازار سرمایه به بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
فلاح ادامه داد: یکی از رویکردهای نوین که در پیش گرفته ایم، توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان و کسب و کارهای نوین است. وی همچنین در ادامه به برخی اقدامات گذشته و برنامه هایی که شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس در آینده در نظر دارد، اشاره کرد.
در این مراسم، رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی نیز به معرفی این سازمان و واحدهای زیرمجموعه آن پرداخت. وی اضافه کرد که جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان فعالیت دارد.
وی افزود: در این سازمان در حوزه فرهنگی سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سیناپرس مشغول به فعالیت هستند. همچنین دارای دو نشریه در زمینه بازار کار هستیم که شامل هفته نامه بازار کار و ماهنامه بازار کار نوین است.
وی ادامه داد: در حوزه پژوهش نیز پژوهشگاه رویان و سایر پژوهشگاه های دیگر مشغول به فعالیت هستند. همچنین در حوزه آموزشی نیز موسسات آموزش عالی جهاد دانشگاهی و دانشگاه علم و فرهنگ فعال هستند.
بیجندی در ادامه به حوزه پارک های علم و فناوری اشاره کرد و افزود: جهاد دانشگاهی دارای ۳ پارک علم و فناوری و ۲۴ مرکز رشد است. وی در ادامه به برخی دیگر از فعالیت های جهاد دانشگاهی اشاره کرد.

اتمام خبر


CAPTCHA