به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،  معاون هماهنگی امور زائران استانداری قم از بوم گردی و خانه مسافر به عنوان حوزه های سرمایه گذاری و رونق اقتصادی بالای شهرستان کهک نام برد و گفت: در بازه زمانی کوتاهی این کار شدنی است و موجب ایجاد اشتغال و چرخه اقتصادی و منابع پایدار برای شهروندان و شهرداری کهک خواهد شد.
ابوالقاسم مقیمی در بازدید از آیین های مذهبی محرم در تکایا و حسینیه های  کهک،از ظرفیت تاریخی مذهبی این شهرستان به عنوان پشتوانه گردشگری زائر در قم یادکرد.
وی در بازدید از خانه تاریخی ملاصدرا، میرزای قمی و حسینیه چاله حمام ، از تلاش و مشارکت شهرداری و شورای اسلامی کهک به منظور حفظ ابنیه تاریخی و توسعه گردشگری مذهبی این شهر قدردانی کرد.
وی از شهرستان کهک به عنوان پشتوانه گردشگری زائر در استان یادکرد و افزود: قم، دروازه ورود شیعیان به کشورمان است و کهک می تواند ماندگاری زائر و سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را تقویت کند.
مقیمی با تاکید بر ظرفیت های تاریخی، علمی و مذهبی کهک و استقبال تورهای طبیعت گردی و میراث تاریخی مذهبی در این شهرستان، تصریح کرد: نیاز به سرمایه گذاری در حوزه اقامتی با ساخت زائرسرای ارزان قیمت داریم که خانه باغ های کهک، فرصتی طلایی در این حوزه است.
شهرستان کهک از ۲ بخش مرکزی و فردو تشکیل شده است؛ شهر کهک نیز در جنوب استان قم قرار دارد و فاصله آن تا شهر قم حدود ۳۰ کیلومتر است.

اتمام خبر


CAPTCHA