به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، نشست تعاملی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور و بانک قرض الحسنه مهر ایران با حضور غلامرضا مصطفی پور، مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور، علی اکبری، مدیرکل اقدامات تأمینی و تربیتی سازمان زندان های کشور و اصحاب رسانه با مضمون اعطای تسهیلات قرض الحسنه به فعالان قرآنی، در محل بانک قرض الحسنه مهر ایران برگزار شد.

در ابتدای این نشست، مصطفی پور در رابطه با فعالیت های سال گذشته و همچنین برنامه های سال جاری این بانک اطلاعاتی را ارائه داد و گفت: اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور و سازمان زندان ها در یک تعامل مطلوبی با بانک قرض الحسنه مهر ایران همکاری داشتند و نتیجه همکاری این دو نهاد، این بود که در دو بخش کاملاً متمایز، برکات قرض الحسنه را شاهد بودیم.

وی همچنین از تفاهم نامه هایی که با دو مجموعه تشکل های قرآنی و سازمان زندان ها منعقد شده است به عنوان دو الگو و نمونه از مجموعه قراردادهایی که بانک با مراکز مختلف منعقد کرده، یاد کرد.

مصطفی پور بیان کرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران، تمرکز فعالیت هایش انحصاراً در بخش قرض الحسنه است. شش سال از فعالیت این بانک می گذرد و در این بانک، فقط تسهیلات قرض الحسنه داده می شود، هیچ سودی دریافت نمی شود و تنها 4 درصد کارمزد که بر روی تسهیلات دریافتی است، تأمین کننده هزینه های این بانک است که پیوسته کارمزدهای دریافتی با هزینه هایی که در بانک انجام می شود، برابری می کند و از این محل سودی برای بانک حاصل نمی شود.

وی افزود: بخش قابل توجهی از فعالیت های این بانک، فعالیت کارمزدی از قبیل حواله جات و بانکداری الکترونیک است که از محل کارمزدهایی که از این خدمات دریافت می شود، به عنوان سود بانک در ترازنامه بانک خود را نشان می دهد.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران تصریح کرد: قرض الحسنه از جمله مواردی است که در آیات خیلی از آن تجلیل شده؛ قرض به خدا نام برده شده و وعده اضافه شدن آن را خداوند داده است و در برخی احادیث و روایات مطرح شده که قرض دادن از صدقه، اجر بیشتری دارد. بنابر این باید این فرهنگ سازی قرض الحسنه در جامعه شکل گیرد.

وی بیان کرد: این بانک با تشکل های قرآنی به منظور نشر فرهنگ قرآنی قراردادی را منعقد کرده است که در قالب آن با بهره مندی از منابع مردمی بتوانیم تسهیلات قرض الحسنه را پرداخت کنیم، در این راستا با تشکل های قرآنی چهار قرارداد بسته شد و سه قرارداد، قراردادی بود که مبلغی از وجوه آن را تشکل های قرآنی و مبلغی را بانک متقبل شد و تا الآن بیش از 400 نفر موفق به دریافت تسهیلات قرض الحسنه شده اند.

مصطفی پور با بیان این که فعالان قرآنی با افتتاح حساب در این بانک با انجام فعالیت های عادی خود در حساب های جاری خودشان متمرکز می شوند، افزود: بانک 10 درصد سود سه ماهه حساب های جاری آنها را به تسهیلات قرض الحسنه تخصیص می دهد، سپس به آن گروه از افرادی که توسط سازمان تشکل های قرآنی شناسایی و به بانک معرفی می شوند، تسهیلات قرض الحسنه به منظور رشد فعالیت های قرآنی اعطاء می شود.

وی در ادامه بیان کرد: قرارداد دیگری با سازمان زندان ها بسته شده که در این راستا زندانیان که از زندان آزاد می شوند و تقریباً تخلیه شده هستند، هیچ منابع مالی برای ادامه زندگی ندارند و عمدتاً در جامعه به آنها کار و قرض داده نمی شود و بانک ها به راحتی به آنها وام نمی دهند و اگر هم بدهند، مردم تضمین آنها را انجام نمی دهند، با تفاهم نامه ای که با سازمان زندان ها منعقد شده این گروه افراد در قالب قرارداد حمایتی که منعقد شده با منابعی که تاکنون 400 میلیارد ریال بوده به این افراد تسهیلات قرض الحسنه داده می شود.

اتمام

اتمام خبر


CAPTCHA