به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، محمدرضا شاه پسند در نشست شورای مهارت استان چهارمحال و بختیاری افزود: در قالب این طرح کارآموزان به مدت ۱۸ ماه در محیط کار واقعی آموزش می بینند و هر بنگاه اقتصادی می تواند تا ۱۵ کارآموز را پذیرش کند.
وی ادامه داد: در قالب این طرح کارآموز نه تنها مهارت های سخت را فرا می گیرد بلکه مهارت های نرم نظیر ارتباط با مشتری و بازاریابی را نیز آموزش می بیند که این موضوع در ارتقای مهارت های نیروی کار نقش موثری ایفا می کند.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفه ای تصریح کرد: در هریک از استانهای کشور متناسب با نیاز محیط بازار، کارآموزان در بنگاه های اقتصادی مشغول کار می شوند و پس از دوره ۱۸ ماهه می توانند وارد بازار کار شوند.
شاه پسند خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی های انجام شده استان چهارمحال و بختیاری در بخش صنعت، کشاورزی و هنر نیاز به برگزاری کارگاه های استاد شاگردی دارد و ظرفیت های خوبی در این حوزه ها در استان وجود دارد.
وی گام نخست اجرای مهارت آموزی در محیط کار واقعی را اطلاع رسانی اعلام کرد و گفت: مرحله بعد ثبت نام بنگاه اقتصادی در سامانه مربوطه است پس از آن فضای کارگاه باید از سوی بازرسان فنی و حرفه ای از نظر تجهیزات، امکانات و ایمنی بررسی شود و چنانچه از این نظر مشکلی وجود نداشته باشد کارآموز پذیرش می شود.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفه ای در ادامه ۲ ماموریت مهم این سازمان را آموزش به کارجویان و ارتقای مهارت شاغلان دانست و افزود: ۶۴۶ مرکز با ۱۱ هزار آموزشگاه آزاد آموزش های لازم را به متقاضیان ارائه می دهد.
شاه پسند نوع آموزش های ارائه شده از سوی این سازمان را بسته به نیاز بازار اعلام کرد و گفت: به تازگی ۲ طرح برای مهارت افزایی دانشجویان در دستور کار قرار گرفته که می تواند آنان را برای ورود به بازار کار آماده کند.

اتمام خبر


CAPTCHA