به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،  دکتر ربیعی در مراسم تجلیل از پزشکان خیر: امروز بیش از هر زمان دیگری به خیر جمعی و همت های بلند نیاز داریم
           وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد : طی سه سال ١٦٠٠ تخت بیمارستانی به تعداد تخت های بیمارستانی سیستان و بلوچستان اضافه شده در حالیکه طی ٣٣ سال فقط ٢هزار و اندی تخت در این استان بود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر علی ربیعی امروز در حاشیه مراسم تجلیل از پزشکان خیر یادمان دکتر محمد رضا حکیم زاده که در سالن مهر اسایشگاه کهریزک برگزار شد،افزود: هم اکنون ٢ درصد از جامعه ایران از معلولیت شدید رنج می برند .
وی ادامه داد : طرحی برای مقابله و پیشگیری از معلولیت تدوین شده است که تاکنون به دلیل کمبود بودجه فقط در چهار استان اجرایی شده است.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فعالیت هایی که در دولت تدبیر و امید در حوزه درمان انجام شده است، افزود: کارهای زیادی طی سه سال گذشته صورت گرفته به طوری که مراکز درمانی زیادی در مناطق محروم راه اندازی شده است.

برای تربیت نسلی موفق به عشق و اعتماد به نفس نیازداریم

وی گفت : برای تربیت نسلی موفق درجامعه به عشق و  اعتماد به نفس نیاز داریم؛ این در حالیست که باید از خود بپرسیم فرزندان ما این عشق و اعتماد به نفس را از کدام جامعه باید دریافت کنند؟ جامعه ای که هر روز انسان ها در آن بی پناه تر و تنهاتر می شوند.
دکتر ربیعی در ادامه به طراحی نشان دکتر حکیم زاده اشاره کرد و گفت: درخواست کردیم با همکاری سازمان نظام پزشکی نشان دکتر حکیم زاده طراحی شود و حتی اگر اسم ما هم در این طراحی وجود نداشته باشد، در این کار در کنار نظام پزشکی خواهیم بود و از آنها حمایت خواهیم کرد.
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: نیاز است تا افرادی چون دکتر حکیم زاده بیش از پیش در جامعه پررنگ شده و نشان داده شوند زیرا جامعه به وجود چنین افرادی نیازمند است؛ همه ما بسیاری از مسائل، مشکلات، نارسایی و یا افرادی را می بینیم که بی اعتنا از آنها عبور می کنیم. این در حالیست که اگر کسانی چون دکتر حکیم زاده بی اعتنا از مسائل معاصر خود عبور می کردند، شاهد چنین خیر جمعی در کشور همچون کهریزک نمی شدیم به همین دلیل باید این نوع نگاه را ارج دهیم.

1700 میلیارد تومان بودجه سازمان بهزیستی کشور رقمی نیست که بتواند کفاف مسائل امروز جامعه را بدهد

وی همچنین خاطرنشان کرد: 1700 میلیارد تومان بودجه سازمان بهزیستی کشور رقمی نیست که بتواند کفاف مسائل امروز جامعه را بدهد به همین دلیل امروز بیش از هر زمان دیگری به خیر جمعی و همت های بلند نیاز داریم و اگر در کنار یکدیگر نایستیم نمی توانیم در آینده روزهای بهتری را تجربه کنیم.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود :  معتقدم ایران امروز بیش از هر زمان دیگری گم شده هایی دارد که به آنها نیازمند و محتاج است . به جد معتقدم پس از دفاع مقدس جامعه بسیار تنها شده است و امروز می فهمم که چرا امام راحل معتقد بودند که این جنگ پر برکت است.
قبول داریم که عواملی چون اعتیاد، فقر و نابرابری عامل ایجاد آسیب های اجتماعی هستند، اما معتقدم بخش عمده ای از این آسیب ها ناشی از نفع پرستی، طلاق های کمتر از شش ماه، اعتیادهای نوین، تنهایی و ... است که امروز بیش از هر زمان دیگری در جامعه شاهد آن هستیم.

حاشیه های مراسم  دکتر ربیعی  ضمن بیان اینکه امروز بیش از گذشته برای عبور از یکدیگر به هم تنه می زنیم و یکدیگر را نادیده می گیریم، گفت: این عوامل جامعه امروز ایران را تهدید می کند و در شهرهای بزرگ به خصوص تهران بیش از سایر نقاط دیده می شوند.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با بیان این که خود را کهریزکی می دانم، گفت: سال 87 با وجود آنکه وضع مالی خوبی نداشتم ساختمان نیمه کاره ای را در کهریزک به یاد پسرم «محمدجواد » با پرداخت 40 میلیون تومان ساختم هر چند که نتوانستم کمک های خود را به این مجموعه ادامه دهم اما همچنان خود را عضوی از این مجموعه ارزشمند دانسته و معتقدم هر کار خیری نتایج مثبت خود را در زندگی ما بر جای خواهد گذاشت.
فرق بین دیدن و نگاه کردن
دکترربیعی بیان کرد : دکتر حکیم زاده با دیدن یک بیمار پیچیده در پتو درکنار یک بیمارستان انگیزه ساخت آسایشگاه کهریزک را درذهن پایه ریزی کرد و این است فرق بین دیدن و نگاه کردن .
 گفتنی است این مراسم با حضور دکتر پزشکیان نایب رئیس اول دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، دکتر نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان، دکتر زالی رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ، دکتر محسنی بندپی رئیس سازمان  بهزیستی کشور ، دکتر نوربخش رئیس سازمان تامین اجتماعی، دکتر کبیر رئیس سازمان بیمه سلامت و سایرمسؤولان حوزه های مرتبط درسالن مهر آسایشگاه کهریزک برگزار شد .
درحاشیه این مراسم "بهرام صدری "پسر تحت پوشش بهزیستی که از ناحیه دو دوست معلولیت دارد و ملقب به بهرام پیکاسو یک نقاشی به پزشکان هدیه داد و گفت می خوام با این تابلو از پزشکان برای زحماتی که برای ما می کشند سپاسگذاری کنم .
دکترربیعی در انتهای سخنرانی خود شعری به زبان آذری برای حاضران خواند و گفت شعرهای حیدربابا دربسیاری از موارد برایم مانند مرثیه است .

اتمام خبر


CAPTCHA