به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، حجت الله علی محمدی با تبریک فرا رسیدن هفته جهاد کشاورزی به فعالان عرصه تولید بخش کشاورزی، اهداف سازمان را در ورود دانش فنی و مهندسی و ارتقای بهره وری و افزایش عملکرد را در واحد سطح بیان کرد و اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان یک نهاد دانشی -مردمی با هدف نظام بخشی به مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی؛ رسالت گسترش و اشاعه دانش و اطلاعات جدید را در بخش کشاورزی عهده دار است.
وی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران دارای بیش از 16000 عضو( اعضای دارای پروانه اشتغال 4200 نفر)، 61 مرکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی، 330 داروخانه گیاهپزشکی دارای تابلو متحدالشکل، 45 مرکز مهارت آموزی و توان افزایی، کسب و کار و انتقال تکنولوژی در سامانه سانکا است.
علی محمدی گفت: قابلیت دانش و فن آوری در تحول و توسعه در هر امری بی نظیر و بی حد و مرز است و بکارگیری دانش و فن آوری های جدید در بخش کشاورزی، موجب تحول اساسی در این بخش می شود و دانش اساسی ترین عامل در تولید است.
وی بیان کرد: بر اساس قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران؛ اصلی ترین رسالت این سازمان، گسترش دانش وفن آوری های جدید در عرصه های کشاورزی و مهندسی سازی کشاورزی می باشد. برای گسترش و عمومیت بخشی کاربرد دانش و فن آوری های جدید در محیط کشاورزی و روستایی ، برنامه اصلی و اساس فلسفه وجودی سازمان، سازماندهی، هویت بخشی حرفه ای و استقرار دانش آموختگان در کنار تولیدکنندگان و شاغلان و فعالان کشاورزی است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: نهادسازی و ایجاد شبکه غیردولتی انتقال و اشاعه دانش و فن آوری ها ، در جهت دسترسی فیزیکی و اقتصادی آسان به انواع دانش وفن آوری ها از طریق تاسیس مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی بر اساس اختیارات حاصل از قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و آیین نامه اجرایی آن، از برنامه های اصلی جهت پشتیبانی از تولید می باشد.
وی تاکید کرد: این سازمان در دوره پنجم فعالیت، به دنبال نفوذدهی بیشتر دانش به بخش کشاورزی؛ نهاد سازی و ایجاد سازو کارهایی را با ماهیت مردمی و خصوصی به عنوان بستر جریان ورود و انتقال دانش به محیط های کشاورزی پایه ریزی نموده است، بطوری که با اتخاذ سیاست اشتغال دانش مزدمحوری برای افزایش بهره وری، طرح ملی "نظام اجرایی سهم بری دانش از تولید در کشاورزی ایران (سدات)" را متکی به دانش و سرمایه های مردمی، در راستای تنظیم و توسعه مناسبات و روابط بین صاحبان دانش و تولیدکنندگان طراحی و تدوین نموده است.
علیمحمدی افزود: در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با رویکرد توسعه فعالیتهای نوظهور و صنایع کوچک روستایی،طرح تولید واشتغال مردم بنیان )تام( در بخش کشاورزی را با هدف بهره گیری از سرمایه های خرد مردمی )که قابلیت استفاده در پروژه های بزرگ را ندارند(و ایجاد اشتغال مفید و مولد بر اساس قابلیت ها، توانمندی ها و ظرفیت های مناطق مختلف کشور در دستور کارداده است.

اتمام خبر


CAPTCHA