به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، علیرضا تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران باتاکید بر سیاست اقتصاد مقاومتی گفت: ما جزو سازمان هایی هستیم که مد نظر مقام معظم رهبری است و باید امسال با صرفه جویی و عملکرد انقباضی پیش برویم.


به گزارش خبرنگار مسکن خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، علیرضا تابش درمراسمی به مناسبت سالروز افتتاح حساب 100 امام(ره) و تاسیس بنیاد مسکن اظهار کرد: سال پیش رو بسیار حساس است زیرا سالی است که سیاست های اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفته است و ما جزو سازمان هایی هستیم که مدنظر مقام معظم رهبری است.


وی ضمن قدردانی از زحمات همه دست اندرکاران بنیاد مسکن که در طول این سال ها خدمات خوبی انجام داده اند افزود: ما در این بنیاد امیدواریم که امسال سال رونق اقتصادی باشد و امسال را سال صرفه جویی و عملکرد انقباضی مدنظر داریم و به هر شکلی قناعت و صرفه جویی در راستای کار خود قرار خواهیم داد.

تابش در ادامه با بیان اینکه افزایش مبلغ وام خرید مسکن روستایی در حال پیگیری است و تلاش می شود این مبلغ در سال جاری افزایش یابد گفت: محور فعالیت های بنیاد مسکن بخش های عمران روستایی، بازسای مسکن روستایی، مسکن مهر شهرهای زیر 25 هزار نفر، مسکن محرومین و خیرین مسکن ساز و عمده فعالیت ها با محوریت خدمت در روستاها و اقشار کم درآمد است.

وی با اشاره به ویژگی های انجام فعالیت های بنیاد مسکن افزود: اولین ویژگی فعالیت ها مبتنی بر مشارکت عمومی مردم است و با تسهیلاتی ارزان قیمتی که از بانک ها دریافت می کنیم خدمت رسانی ها انجام خواهد شد. در ادامه نیز با اعتبارات دولتی و کمک های خیرین امیدواریم ادامه مدیریت نیروها به صورت کاملا جهادی صورت گیرد.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران درباره طرح هادی و عمده فعالیت های عمران روستایی گفت: در زمینه عمران روستایی عمده فعالیت ها در طراحی و اجرای آتی روستایی است؛ به طوری که تاکنون برای 30 هزار و 940 روستا که بالای 20 هزار خانوار و با جمعیت پنج میلیون و 547 هزار خانوار زندگی می کنند طرح هادی تهیه شده است.

وی افزود: تاکنون در 13 هزار و 446 روستاها یعنی 35 درصد روستاهای کشور طرح هادی اجرا شده است.

تابش با بیان این که هر ساله از دو طریق استانی و ملی اعتبارات را تامین می کنیم، تصریح کرد: در سال گذشته طرحی که برای اعتبارات ملی و استانی مصوب شد 676 میلیارد تومان بود که از این رقم 38 درصد یعنی 255 میلیارد تومان دریافت شده است.

رییس بنیاد مسکن همچنین درباره تامین اعتبارات بانکی گفت: اگر مابقی اعتبارات بانکی در اختیارمان قرار گیرد تا پایان سال 93 پروژه ها را به اتمام می رسانیم.

وی یادآور شد: اعتبارات معادل 7850 میلیارد تومان بوده که تاکنون 6640 میلیارد تومان را از بانک دریافت کرده ایم.

رییس بنیاد مسکن افزود: در مورد مسکن شهری غیر از مسکن مهر حدود 4000 واحد مسکونی را به اتمام رساندیم و در حال حاضر 15 هزار واحد ناتمام وجود دارد که باید امسال به پایان برسد.

وی اظهار کرد: در مقوله مسکن شهری در دو بخش کار می کنیم که یکی مسکن مهر شهرهای زیر 25 هزار نفر است و در این زمینه 348 هزار واحد برای احداث در این شهرها با بانک عقد قرارداد منعقد شده که از این تعداد 260 هزار مورد آن پایان یافته و تحویل داده شده است و مابقی نیز پیشرفت فیزیکی معادل 70 درصد دارد.

تابش در مورد بحث مسکن خیرین مسکن ساز نیز اظهار کرد: 28 هزار واحد در حال اجراست که 8500 واحد آن تمام شده و برنامه این است که امسال 12 هزار واحد دیگر را تحویل دهیم.
به گفته وی بودجه ای که در قانون امسال بسته شده معادل 5.2 برابر پارسال یعنی 1300 میلیارد تومان است.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران درباره فعالیت های بنیاد در زمینه عمران روستایی و شهری اظهار کرد: در این بخش دو میلیون و 700 هزار سند روستایی صادر کردیم و در شهرهای زیر 25 هزار نفر نیز صدور سند شهری آغاز شده است.

تابش با اشاره به بازسازی واحدهای مسکونی، تجاری و سایر تاسیساتی که در سال گذشته در معرض آسیب بودند، گفت: در سال گذشته 9 سانحه داشتیم و جمع کل واحدهای آسیب دیده 42 هزار واحد مسکونی بود که همه را تحت پوشش تامین اعتبار بردیم و برای بازسازی در این 9 سانحه 829 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود که 610 میلیارد آن تامین شد.

وی با بیان برنامه های محوری بنیاد مسکن انقلاب تصریح کرد: مسکن روستایی یکی از برنامه های محوری بنیاد است که از سال 84 آغاز شده و تا سال 92 هم ادامه داشته است؛ به طوری که یک میلیون و 398 هزار عملیات بهسازی مسکن روستایی انجام شده است.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران افزود: اعتباری که در این مدت تامین و جذب شده معادل 12 هزار و 314 میلیارد تومان بوده که با این رقم 303 هزار واحد بازسازی و نوسازی شدند.
تابش در پایان افزود: در نظر داشتیم سالی 200 هزار واحد مسکونی در طول یک دوره 10 ساله نوسازی کنیم. همچنین در سال 93 تاکید روی روستاهایی که آسیب پذیری جدی تری دارند است که این امر با کمک مردم محقق می شود.
انتهای پیام

اتمام خبر


CAPTCHA