به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، :: به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، غلامحسین حسینی نیا با اشاره به اینکه از مجموع 3 هزارو 51 واحد فعال دارای مجوز تولید پوشاک از وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشتغالزایی 58 هزار و 847 نفر ، تعداد 669 واحد تعاونی بوده، افزود: 9هزار و 343 نفر در این بخش فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: از سهم شرکت های تعاونی در تولید پوشاک، حدود 22 درصد از واحدها فعال و حدود 16 درصد در اشتغالزایی این بخش سهم دارد.

معاون وزیر کار در امور تعاون گفت: در تولید کالاهای نساجی تکمیل شده به جز پوشاک نیز از مجموع 52 واحد دارای مجوز با اشتغالزایی یکهزار و 109 نفر، تعداد 25 واحد تعاونی بوده و با اشتغالزایی 353 نفر سهمی معادل 48 درصد از تعداد واحدها و 32 درصد از اشتغال واحدهای دارای مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت را به خود اختصاص داده اند.

وی ادامه داد: حدود 36 درصد از تعداد واحدها و 20 درصد اشتغالزایی در بخش عملیات تکمیلی منسوجات(رنگرزی، چاپ و تکمیل) و همچنین حدود 14 درصد تعداد واحدها و 7 درصد اشتغالزایی تولید انواع پارچه و کالاهای کشباف و قلاب باف مربوط به بخش تعاون است.

حسینی نیا، واردات بی رویه پوشاک به صورت قاچاق و عدم جهت گیری صادراتی تولیدات داخلی، وارداتی بودن پارچه مورد نیاز صنایع و وابستگی تولیدات به خارج از کشور جهت تامین مواد اولیه مورد نیاز، سطح پایین دانش و مهارت های مدیریتی تولید و بازاریابی و فروش محصولات و وجود کارگاه های کوچک فاقد قدرت رقابتی در قیمت و کیفیت با محصولات معتبر را از جمله مهمترین مسایل و مشکلات این تعاونی ها دانست.

وی راهکارهای ارتقا سطح کمی و کیفی تعاونی های صنایع غذایی و دارویی را حمایت از ایجاد صنایع بزرگ تولیدکننده پوشاک و برندسازی در بخش تعاون، حمایت از ایجاد خوشه ها و شهرک های صنعتی پوشاک و ایجاد نمایشگاه و بازارهای دائمی عرضه و فروش محصولات، افزایش تعرفه بر کالاهای واراداتی و ممانعت از ورود کالاهای بی کیفیت خارجی، توانمند سازی مدیران و شاغلان شرکتهای تعاونی جهت کسب مهارتهای علمی و مدیریتی و حرفه ای و مهارتی مورد نیاز عنوان کرد.

به گفته حسینی نیا، حمایت از شکل گیری واحدهای خرد پوشاک در قالب مشاغل کوچک و خانگی و ساماندهی آنها در قالب برند خاص تحت نظارت اتحادیه های تخصصی، مهمترین راهکارهای ارتقا کمی و کیفی تعاونی های صنایع غذایی و دارویی است.

معاون تعاون وزیر کار افزود: لایحه حمایت از تولید، مصوبه بهبود محیط کسب و کار، لایحه جامع منابع طبیعی از جمله مهمترین طرح ها و لوایح در دست بررسی و اقدام برای حل مسایل و مشکلات این تعاونی ها است.

اتمام خبر

اتمام خبر


CAPTCHA