به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، رئیس جمهور گفت: هرچند گسترش و توسعه فضای مجازی، بستر را برای انتقادات مردم به عملکرد دولت فراهم می کند، اما ما این مشکلات را به جان می خریم.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی شامگاه امروز در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی درباره تصمیم جدید دولت درباره سیاست های ارزی کشور، گفت: ما برای واردات ارز در کشور مشکلی نداریم و هرکس هر گونه جنسی هم که می خواهد، می تواند وارد کند.
وی ادامه داد: یکی از اصول حمایت از کالاهای ایرانی همین است که جلوی قاچاق ارز را بگیریم و ما برای این موضوع کارهای خوبی انجام داده ایم که یکی از آن ها راه اندازی سامانه «نیما» است.
حسن روحانی ادامه داد: اینکه دولت مدام برای گسترش فضای مجازی تلاش می کند و بر پهن باند شدن اینترنت روستاها و همچنین نسل جدید اینترنت ها تاکید دارد، در وهله اول بیش ترین مشکلات و انتقادات را برای خودمان دارد اما ما این ها را به جان می خریم  برای این که مردم در شفافیت زندگی کنند.
وی درباره اشتغال در فضای مجازی نیز خبر داد: اشتغال ۲۰۰هزار نفر در فضای مجازی موضوع بسیار مهمی است اما ما باید بحث امنیت و مسائل اخلاقی را هم در فضای مجازی ملاحظه کنیم.
رئیس جمهور همچنین تشریح کرد: ما در بحث اشتغال برنامه های متعدد داریم و عملکرد ما در این حوزه در سال گذشته نسبتا قابل قبول است و نزدیک به ۸۰۰هزار شغل در کشور ایجاد شده است که تعدادی از آن ها موقتی و تعدادی دیگر اشتغال دائمی بودند.
وی همچنین عنوان کرد: باعث افتخار است که در طول ۵سال گذشته حدود ۴۰۰هزار متر مربع فضای درمانی در کشور ایجاد شده است درحالی که قبل از آن درکل ۸۰۰هزار متر مربع فضای درمانی در کشور داشتیم.
روحانی با بیان اینکه درست نیست بگوییم دولت کاری نکرده است، افزود: در موضوع گازرسانی در استان آذربایجان شرقی قرار است تا پایان امسال ۱۰۰درصد شهرهای استان و ۹۳درصد روستاها از گاز بهره مند شوند که این در دنیا کم نظیر است.
وی بخش پایانی سخنان خود را به ضرورت داشتن انسجام و اتحاد بین اقوام کشور اختصاص داد و بیان کرد: ما یک کشور واحد، یک نظام واحد، یک ملت واحد داریم و وقتی در خوزستان یک اتفاق بدی رخ می دهد، تمام استان ها برای برطرف کردن مشکل داوطلب می شوند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نباید هویت های فردی، شهری، منطقه ای و محله ای خود را فراموش کنیم، گفت: هرچند ما به زبان های مختلفی صحبت می کنیم اما مهم این است که همگی زیر خیمه ای واحد زندگی می کنیم و باید به زبان همدیگر احترام بگذاریم.
وی افزود: قانون اساسی معیار بسیار خوبی برای همه ماست و ما راهی جز جرای قانون اساسی نداریم. نباید فراموش کنیم که بالاترین هویت ما اسلامی بودن و ایرانی بودن ماست و باید ضمن اینکه تفاوت ها را می پذیریم، باید از آن ها به عنوان فرصتی برای رقابت سالم استفاده کنیم.

اتمام خبر


CAPTCHA