به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، جهت گیری صحیح دولت در بحث اشتغال

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، به نقل از ایرنا، علی ربیعی روز جمعه در کارگروه تخصصی اشتغال کردستان در سنندج افزود: در طول فعالیت دولت یازدهم، سعی کردیم روی دستمزد قدرت خرید مردم کار کنیم و شاخص ها را ارتقا دهیم.
وی با اشاره به اینکه هر سال، یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در کشور وارد بازار کار می شوند ادامه داد: با وجود تلاشی که کردیم هنوز، ۵۰۰ هزار شغل کم داریم که نیاز به سرمایه گذاری بیشتر است.
وی با بیان اینکه نرخ تورم و ارز در دولت گذشته، به صورت روزانه دچار نوسان می شد افزود: در مقایسه با دولت سابق، در مهار تورم پیشرفت بسیار خوبی به دست آمد.
ربیعی اضافه کرد:شرایطی را فراهم کردیم که سرمایه گذاران به بنگاه های بین المللی متصل شوند.


سال آینده، سال جهش شاخص ها است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به طرح تکاپو اشاره کرد و گفت: چیزی که وضعیت معیشتی مردم را بهبود خواهد بخشید، استفاده از طرح تکاپو مبتنی بر مزیت های استانی است.
ربیعی با بیان اینکه سال آینده، سال جهش شاخص ها است ادامه داد: اشتغال های حمایتی از اولویت های دولت است و این حمایت ها بدون شک، تاثیر بسیار زیادی در بهبود کار و شغل خواهد داشت.
وی بیان کرد: پنج تا ۱۰ سال فرصت داریم که ساختار اشتغال و افکار حاکم بر کار را اصلاح کنیم در غیر این صورت دچار مشکل خواهیم شد.

کانون کارآفرینی استان ها را قوی کنیم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه اظهار کرد: باید کانون کارآفرینی استان ها و ذهنیت کار را قوی کنیم.
ربیعی افزود: جذب سرمایه گذاری باید در خود استان ها صورت گیرد و مدیران با تشویق سرمایه گذاران، زمینه توسعه استان را فراهم کنند.
وی گفت: باید به یک فضای عمومی از کار و توسعه در استان ها برسیم و ذهنیت های قبلی آن نیز شکل گیرد.
ربیعی با بیان اینکه باید به سمت مسئله شناسی برویم افزود: مردم و مدیران با اجماع، مسئله های اساسی را بررسی و نسبت به رفع آنها، اقدام کنند.

 امسال هفت هزار و ۵۴۷ نفر در کردستان بیمه شده اند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هر ساله در کردستان ۱۸ هزار نفر وارد بازار کار می شوند افزود: امسال، هفت هزار و ۵۴۷ نفر در استان بیمه شده اند.
ربیعی ادامه داد: نرخ مشارکت مردم استان در اشتغال از ۳۷ درصد در دولت قبلی، به ۴۹ درصد افزایش یافته است.
وی به بحث توسعه در کردستان پرداخت و گفت: سرمایه گذاری بزرگ و توسعه زیرساخت های استان از عوامل اصلی ایجاد اشتغال در کردستان است.
ربیعی به کارخانه پتروشیمی کردستان اشاره کرد و افزود: این کارخانه با هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه، برای ۷۵۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: کارخانه لاستیک سازی بارز کردستان نیز از جمله طرح های بزرگ در استان است که با هزینه ای حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار، برای هزار نفر اشغالزایی خواهد داشت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز جمعه در سفر یک روزه به کردستان در ابتدای ورود به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، امضای تفاهم نامه بیمه بازنشستگی کولبران و بهره برداری از پنج طرح عمرانی از برنامه های ربیعی در سفر به کردستان بود.
امروز تفاهم نامه بیمه خدمات ازکارافتادگی، بازنشستگی، و فوت کولبران شناسنامه دار بین استانداری کردستان، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان، عشایر و وزارت تعاون کار، رفاه اجتماعی امضا شد.
بهره برداری از هتلینگ بیمارستان تامین اجتماعی سنندج، شعبه دوم ساختمان بیمه تامین اجتماعی این شهرستان و آغاز ساخت ساختمان های سقز و بانه، بهره برداری از مرکز سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای کردستان (بزرگترین مرکز غرب کشور) از دیگر برنامه وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به استان کردستان بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرای طرح حذف دفترچه های تامین اجتماعی در مراکز تملیکی اداره کل تامین اجتماعی و آغاز عملیات احداث درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان دیواندره را نیز آغاز کرد.

اتمام خبر


CAPTCHA