به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،  دکتر ناصر استاد مدیر کل توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مجوز جذب سه عضو هیات علمی پژوهشی و سه کارشناس در هر مرکز تحقیقاتی علوم پزشکی از سوی دانشگاه صادر شده است.ایشان در نشستی در واحد پزشکی تهران درباره مراکز تحقیقاتی این واحد اظهار کرد: چارت اولیه ای برای مراکز تحقیقاتی تهیه شده است که در صورت تائید در هیات رئیسه به واحدها ابلاغ می شود و هر مرکز تحقیقاتی مانند یک دانشکده پژوهشی درنظر گرفته می شود.

مدیر کل توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از آماری در حدود 20 درصد آدرس اشتباه در مقالات و نیز آمار 15 تا 30 درصدی چاپ مقالات در مجلات و سایت های نامعتبر در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: بخشنامه affiliation دانشگاه به طور مرتب هر ماه از سوی سایت معاونت پژوهشی و معاونت علوم پزشکی به روز می شود و در اختیار همکاران است.
استاد تصریح کرد: مراکز تحقیقاتی باید این دقت را داشته باشند که اگر محصولشان یک مقاله است و آدرس درست داده نشود، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد و مرکز تحقیقاتی، هیچ یک منتفع نمی شوند و بودجه به هدر رفته است. این مساله فقط مختص دانشگاه آزاد اسلامی نیست؛ بلکه در دانشگاه های دولتی هم به شدت به آن توجه می کنند.

وی گفت: مقالاتی که مربوط به مراکز است، باید مرتبط با اهداف استراتژیک و اساسنامه آن باشد. برای مثال مراکز تحقیقات پالایش آب باید مقالات مرتبط با آن مرکز را به چاپ برساند در غیر این صورت در موقع تصویب نهایی در شورای گسترش وزارت بهداشت امتیاز منفی خواهد داشت.استاد با تاکید بر اینکه فعالیت های ارائه شده در هر مرکز برای ارزیابی آن است، افزود: ملاک ارزیابی و تصویب نهایی مراکز تحقیقاتی در وزارت بهداشت از زمان تصویب اولیه مراکز تحقیقاتی در شورای گسترش حوزه علوم پزشکی دانشگاه به مدت سه سال است و پرونده های قبل از این مدت، ارزشی در این ارزیابی ندارند.

وی یکی از نکات بسیار مهم هر مرکز تحقیقاتی را وب سایت آن مرکز اعلام کرد و گفت: فعال بودن سایت مرکز امتیاز بسیاری دارد و باید در سایت اصلی واحد در دسترس باشد و مراکز تحقیقاتی با هزینه ای مناسب می توانند آن را راه اندازی کنند.استاد افزود: امسال نرم افزار مدیریت پژوهشی راه اندازی می شود تا تمامی فرایندهای مراکز تحقیقاتی در این نرم افزار بارگذاری شود.مدیرکل پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز آنالیتیکال سموم واحد اصفهان (خوراسگان) را یکی از مراکز تحقیقاتی موفق نام برد و گفت: این مرکز تحقیقاتی اکنون به عنوان مرکز ملی استان هم فعالیت می کند و تمامی طرح های صنعتی، تحقیقاتی و سموم استان اصفهان به این مرکز برده می شود؛ این کار جذب و تامین بودجه خوبی برای این واحد به ارمغان می آورد.

وی از جذب هیات علمی پژوهشی از سوی واحدها و عقد قرارداد با آنها تا یک سال به منظور در مراحل روند پرونده تاکید کرد. استاد، همچنین با توجه به ذکر نکاتی درباره مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: مراکز تحقیقاتی حول یک موضوع به وجود آمدند و فرقشان با دپارتمان ها این است که به دنبالِ آن موضوع هستند. بنابراین اگر مرکز تحقیقاتی نیاز به دستگاهی مرتبط با فعالیت های مرکز تحقیقات خود دارند باید درخواست آن را به کمیسیونی در سطح سازمان ارائه دهند تا در ساها بررسی شود، تا در صورتی که در نزدیکی آن مرکز، دستگاه مورد نظر وجود داشت، اتلاف هزینه نشود. درخواست دستگاه غیر مرتبط با فعالیت مرکز تحقیقاتی، امتیاز منفی برای آن مرکز به حساب می آید.

اتمام خبر


CAPTCHA