به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، رورش ملکه زنبور عسل یکی از پیچیده ترین فعالیت هایی است که موسی شریفی با استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی موفق به اجرای آن شده است.

شریفی یکی از جوانان با انگیزه شهرستان قروه است که با استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی و پرورش ملکه زنبور عسل کسب و کار پر رونقی را در قروه و دزفول برای خود ایجاد کرده است.
وی در ارتباط با شغل خود گفت: من بیش از 10 سال است که در کار پرورش زنبور عسل هستم اما در طی سال جاری با حمایت بسیج سازندگی رونق بیشتری به کسب و کار خود داده ام.

این زنبوردار قروه ای خاطر نشان کرد: در سال جاری 200 میلیون ریال وام اقتصاد مقاومتی از محل بسیج سازندگی دریافت نمودم که با استفاده از ان و با استفاده از فرآوری عسل داروهای زخم بستر، کرم های لایه بردار، عصاره بره موم،زل رویال، زهر زنبور عسل و گرده گل تولید نموده ام.

شریفی بیان داشت: عسل طبیعی آویشن دیگر محصول ارزشمندی است که در سال جاری موفق به تولید آن بوده ام.

وی ادامه داد: به واسطه آنکه آویشن در منطقه کردستان فراوان است و از سویی به عنوان مادر تمام داروها محسوب می شود موفق به تولید عسل طبیعی ان بوده ام که خاصیت دارویی فراوانی دارد.

شریفی با بیان اینکه هم اکنون 250 کندو اماده فروش در اختیار دارد گفت: در نخستین ماه از سال آینده و با گرم شدن هوا به کردستان بازمی گردم و در شهرستان قروه کار فروش عسل را از سر می گیرم.

وی افزود: هم اکنون و به دلیل برودت هوا در استان کردستان کار پرورش زنبور عسل خود را به جنوب کشور و شهر دزفول انتقال داده ام که از شرایط مناسبی برخوردار است.

شریفی با اشاره به اشتغال 12 نفر در پروژه زنبودر داری بیان داشت: سید صلاح الدین میهمی یکی از افرادی است که با وجود معلولیت در این پروژه سهیم است و در کنار ما اشتغال دارد.

وی با بیان اینکه پشتکار لازمه زندگی انسان های سالم است خاطر نشان کرد: سید صلاح با فعالیت های خود به ما ثابت نموده است که معلولیت در محدودیت افکار انسان ها نهفته است و پشتکارهای اوست که ما را در کار خود مصمم تر می سازد.

این زنبوردار قروه ای با بیان اینکه پیوند و پرورش ملکه زنبور عسل کار بسیار پیچیده ای است افزود: در کشور افراد معدودی موفق به پرورش ملکه زنبور عسل می شوند که خوشبختانه ما نیز در این لیست قرار گرفته ایم.

پشتکار و فعالیت لازمه زندگی یک انسان است

سید صلاح الدین میهمی نیز در ارتباط با فعالیت خود در این زنبور داری گفت: معلولیت هیچگاه نباید باعث شود که انسان توانایی های خود را نادیده بگیرد.

وی افزود: انسان باید به توانایی خود ایمان داشته باشد و با خودباوری در پی خلق موقعیت های جدیدی برای خود باشد.

میهمی خاطر نشان کرد: پرورش زنبور عسل و ایجاد اشتغال در این زمینه با استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی راهکاری برای خروج از بیکاری جوانان کشور است.

وی ادامه داد: باید جوانان با استفاده از چنین تسهیلاتی به دنبال کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار برای خود باشند.

اتمام خبر


CAPTCHA