به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، رفع مشکلات پیش روی فعالیت و اشتغال بیش از300 نفر از زنان به عنوان یکی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در استان با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به انها

مریم جمشیدی روز چهارشنبه گفت: از سال 93 تاکنون به این تعداد از زنان در مازندران 60 میلیارد ریال تسهیلات صندوق کار آفرینی و امید پرداخت شد .
وی میزان تسهیلات تعیین شده برای زنان مازندران از محل این صندوق را 80 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت :برای مابقی تسهیلات نیز روند معرفی و دریافت تسهیلات در حال انجام است .
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به اینکه بیشتر متقاضیان دریافت این تسهیلات را زنان سرپرست و بد سرپرست خانوارها تشکیل می دهند ، ادامه داد : براساس نوع طرح 50 تا 300 میلیون ریال تسهیلات به هر نفر پرداخت شد .
وی رصد و شناسایی مشکلات زنان را از اولویت های کاری اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران دراین دولت برشمرد و اظهار داشت : این مشکلات در قالب 2 اولویت در مازندران شناسایی شد .
جمشیدی از کندی و طولانی شدن روند پرداخت تسهیلات به زنان کار آفرین و موانع پیش رو برای اعطای مجوز فعالیت به عنوان چالش اورژانسی پیش روی فعالیت این قشر نام برد و افزود : در رای زنی و نشست های تخصصی با ارگان های مرتبط ، نتایج خوبی برای رفع این مشکل به دست آمد .
وی ادامه داد : زنان کار آفرین و علاقمند به ایجاد اشتغال در مازندران با وجود داشتن مصوبات کارگروه های مربوطه برای دریافت تسهیلات ، سالها در گیر و دارهای اداری بلاتکلیف مانده بودند .
مدیر کل امور بانوان و استانداری مازندران تلاش برای رفع و برداشتن موانع از پیش روی فعالیت این زنان را به عنوان یکی از اصلی ترین اقدامات این اداره در دولت تدبیر وامید برشمرد .
*** حضور زنان در مسند مدیریت درخشان ترین بخش کارنامه دولت یازدهم
وی از سپردن مدیریت نهادها به زنان به عنوان مهمترین اقدام دولت یازدهم برای توجه به زنان نام برد و گفت : زنان مازندران نیز از این توجه و عنایت ویژه دولتمردان بی بهره نبودند .
جمشیدی ادامه داد : انتصاب زنان به عنوان مدیر کل امور کتابخانه های مازندران ، مدیر کل جذب سرمایه گذاری مازندران ، رئیس اداره راه و شهرسازی قائمشهر ، رئیس اداره آموزش و پرورش یکی از نواحی ساری و همچنین حضور 3 زن در مسند ریاست شورای اسلامی شهرها از آن جمله است .
وی افزود : هرچند این انتصاب ها سهم کوچکی از سپردن جایگاه مدیریتی به بانوان مازندران به شمار می رود اما دولت آقای روحانی بستر پذیرش برای سپردن امور مدیریتی به زنان را در جامعه ایجاد کرد .
*** بازارچه هایی برای عرضه تولیدات و محصولات زنان مازندران
وی از نبود مکانی برای عرضه و توزیع محصولات و تولیدات به عنوان یکی از چالش های پیش روی فعالیت زنان مازندران اعلام کرد و گفت : رای زنی با فرمانداری ، شورای شهر و شهرداری های نوشهر ،تنکابن ، بابلسر ، آمل ، قائمشهر و ساری به نتیجه نشست و این بازارچه ها راه اندازی می شود .
به گفته جمشیدی نخستین بازارچه عرضه تولیدات زنان مازندران شهریور امسال در بابلسر افتتاح شد و ایجاد مابقی بازارچه ها در دست اقدام است .
*** ردپای امور بانوان در کاهش آسیب های اجتماعی در مازندران
جمشیدی که خود یکی از پژوهشگران حوزه اجتماعی و فرهنگی مازندران به شمار می رود از برگزاری دوره های آموزشی با عناوین مهارت های زندگی ، آشنایی با تهدیدات و فرصت های تکنولوژی نوین ، سبک زندگی و تحکیم خانواده به عنوان بخشی از اقدامات صورت گرفته از سوی اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران همسو و در راستای کاهش آسیب های اجتماعی در استان اشاره کرد .
وی معتقد است علت بروز بسیاری از آسیب های اجتماعی و همچنین مقابله با آنها از سوی زنان ناشی از نبود آگاهی های لازم در این زمینه ها است .
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت امسال و با اجرای یک ماهه طرح 'توانمند افزایی زنان سرپرست و بد سرپرست خانوار' توانستیم آموزش های لازم برای مقابله با آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد همسران و فرزندان معتاد ، چگونگی اشتغالزایی و دریافت تسهیلات برای 5 هزار نفر از زنان فراهم آوریم.
مازندران بیش از 3 میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارد که نیمی از آنان را زنان تشکیل می دهند .

اتمام خبر


CAPTCHA