به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،  تکمیل شهرک صنعتی دماوند2، زمینه اشتغال بیش از 17 هزار نفر را فراهم می کند
استقرار صنایع تولیدی در شهرستان دماوند، برای ۱۷ هزار و ۷۲۰ نفر اشتغال زایی می شود.

موسی احمدی گفت: شهرک صنعتی آیینه ورزان دماوند در دهه 70 تاسیس شد و بعد از مدتی شهرک صنعتی دماوند2 در کیلومتر 7جاده کیلان تاسیس و فعالیت خود را آغاز کرد.
وی با اشاره به توسعه شهرک صنعتی دماوند۲ بعنوان مهمترین نقطه تمرکز و استقرار صنایع در شهرستان، خاطرنشان کرد: این شهرک دارای 213 هکتار سند ثبتی، 216 هکتار فاز عملیاتی، 92 هکتار زمین صنعتی و 4/87 هکتار زمین واگذار شده و همچنین تعداد 9 قرارداد منعقد شده که پنج فقره در حال ساخت و یک واحد محور صنعت دوار شروع به کار کرده است.
احمدی با بیان اینکه پیگیری راه اندازی بخش عمده ایی از واحد های صنعتی و رفع مشکلات آن در دستور کار است، افزود: در این شهرک تعداد 268 واحد صنعتی و 256 واحد صنفی کارگاهی و به صورت کلی 524 واحد در این طرح پیش بینی شده است و این واحدها که عموما غیر آلاینده هستند از کل استان تهران و استان های همجوار به این مکان منتقل خواهند شد.
رییس اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان دماوند گفت: مواردی همچون مسجد، مجتمع، درمانگاه، آتش نشانی، باسکول، بانک و بازارچه نیز براساس پیشرفت فیزیکی ساخت و ساز صنایع در شهرک احداث خواهد شد.
احمدی گفت: با تکمیل این شهرک، تعداد ۱۷ هزار و ۷۲۰ نفر نیرو مشغول به کار می شوند که در راستای سیاست های اصل اقتصاد مقاومتی، زمینه توسعه بخش اشتغال شهرستان را فراهم می کند.

**لزوم اخذ مجوز تغییر کاربری اراضی شهرک صنعتی دماوند2
این مقام مسوول با بیان اینکه این شهرک با مشکلاتی در بخش های مختلف همچون تأسیسات زیر بنایی و ساختمان های خدماتی روبه رو است، گفت: این شهرک فاقد زیر ساخت های اساسی است؛ از نظر خدماتی میزان مورد نیاز آب در فاز عملیاتی شهرک 33 لیتر بر ثانیه بوده که تاکنون پنج لیتر آن فراهم شده است.
وی در زمینه برق و گاز این شهرک گفت: میزان مورد نیاز برق در فاز عملیاتی شهرک 50 مگاوات است که تنها شش مگاوات آن تأمین شده و در زمینه گاز نیز در حال طراحی شبکه هستیم؛ همچنین در بخش تامین تاسیسات مخابراتی، شبکه داخلی مخابرات با ظرفیت دو هزار و 500 شماره در حال طراحی است.
احمدی در خصوص مشکلات شهرک صنعتی 2 گفت: عدم اخذ مجوز تغییر کاربری اراضی شهرک و مجوز محیط زیست و 187/5 هکتار در تصرف شهرک است و در 23 هکتار آن عملا تصرف ندارد.
وی گفت: اقدام سریع برای تغییر کاربری و واگذاری قطعات به صنایع متقاضی، تسریع و صدور مجوزهای زیست محیطی لازم برای شهرک صنعتی، جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در مجاورت محدوده شهرک صنعتی از جمله اقدامات موثر در راستای تقویت این شهرک است.

** صدور 164 مجوز صنعتی در شهرستان دماوند
رییس اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان دماوند به بخش صنعت شهرستان اشاره و اظهار کرد: این نهاد در راستای اهداف و سیاست های دولت تدبیر و امید از ابتدای دولت یازدهم تاکنون اقدامات قابل توجهی را در بخش ساماندهی صنایع، حمایت از تولیدات داخلی و مبارزه با قاچاق کالا برداشته است.
وی با اشاره به صدور 164 مجوز صنعتی در شهرستان بیان کرد: از این تعداد مجوز، 35 مورد آن توسط جهاد کشاورزی دماوند صادر شده که تمامی امور مربوط به این واحدها به جهاد کشاورزی ارجاع خواهد شد.
این مقام مسوول به 129 مجوز باقی مانده در حوزه صنعت اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۶۶ مورد فعال و ۳۰ مورد نیز در حال احیا مجدد فعالیت خود هستند و مابقی غیر فعالی است؛ که بخش تولیدات صنایع تبدیلی کشاورزی منطقه به دلیل تغییر الگوی سکونت از روستاها به شهر و همچنین خوشکسالی، کاهش یافته است.
وی بخش عمده ای از صنایع منطقه را غذایی، تولیدات نساجی، صنایع فلزی، گچ و آسفالت، انواع بتن، پلی اتیلن، لوازم خانگی همچون اجاق گاز و هود، کارتن سازی، کتاب و دفتر و در زمینه تجهیزات بدنه سردخانه و سازه های نمایشی، قالب سازی و همچنین کارخانه های تولید و بسته بندی سبزیجات و ... دانست.

اتمام خبر


CAPTCHA