به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، معاون آموزش ، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی گفت: در طرح اوقات فراغت امسال حدود شش هزار نفر- دوره آموزشی فنی و حرفه ای در بخش دولتی و سه هزار نفر- دوره در بخش خصوصی پیش بینی شده است.

 

ابوالفضل حق پرست در خصوص اجرای طرح اوقات فراغت، افزود: سالانه حدود 20 هزار نفر -دوره آموزشی در دو بخش مراکز دولتی و آزاد فنی و حرفه ای استان ارائه می شود.

 وی گفت: هم اکنون 158 مرکز آموزشی در دو بخش دولتی و آزاد فنی و حرفه ای قابلیت ارائه 400 حرفه را در سه خوشه صنعت و معدن، کشاورزی و خدمات دارند.

وی با بیان اینکه آموزش های فنی و حرفه ای در بخش دولتی به صورت رایگان برای همه ا قشار برگزار می شود، بیان کرد: آموزشگاه های آزاد نیز براساس شهریه مشخص شده در استان هزینه اندکی در قبال آموزش دریافت می کنند.

حق پرست با اشاره به اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و به تبع آن اداره کل استان متولی آموزش های غیر رسمی است، یادآور شد: فارغ التحصیلان دانشگاهی، سربازان پادگان ها، زنان خانه دار، زندانی ها، شاغلان صنایع و صنوف، روستاییان، دانشجویان، دانش آموزان و تمامی کسانی که به دنبال مهارت هستند جامعه هدف مراکز آموزش فنی و حرفه ای محسوب می شوند.

وی بر همکاری سایر دستگاههای مربوطه در زمینه برگزاری هر چه بهتر طرح اوقات فراغت در استان تاکید کرد و افزود: باید موازی کاری های موجود بین دستگاهها رفع شود که در این زمینه استانداری و اداره کل ورزش و جوانان استان نقش مهمی ایفا می کنند.

وی ادامه داد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در ایام تعطیلات تابستان مانند سالهای گذشته آمادگی دارد از تمامی متقاضیان مهارت های مختلف در سطح شهرستان ها و روستاها ثبت نام کرده و آموزش های لازم را به متقاضیان ارائه دهد.

وی اضافه کرد: همچنین این اداره کل از طرف آموزشگاه های آزاد استان آمادگی دارد مهارت های مختلف را با تخفیف 20 تا 30 درصدی در این مراکز برگزار کند.

معاون آموزش ، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان به طرح نیازسنجی مهارتی و آموزشی در استان اشاره کرد و افزود: این طرح به منظور برنامه ریزی آموزشی برای روستاییان، سال گذشته با همکاری دهیاران، بخشداران و فرمانداران شهرستان ها در استان اجرا شد.

حق پرست با بیان اینکه در این طرح 400 مهارت مورد نیاز در مناطق روستایی استان نیازسنجی شد، گفت: پرورش قارچ، صنایع تبدیلی و بسته بندی محصولات استراتژیک منطقه، پرورش انواع طیور، قالی بافی و صنایع دستی از جمله رشته های مستخرج شده از این نیاز سنجی هستند.

وی یادآور شد: تابستان امسال در هر شهرستان یک دهستان به عنوان هدف انتخاب شده و مهارت های مورد نیاز روستاییان ارائه خواهد شد. وی گفت: در راستای اجرای طرح توانمند سازی و آموزش مهارتی روستائیان، عشایر، مناطق محروم و مرزی با رویکرد اشتغال پایدار، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در نظر دارد به میزان 180 هزار نفر ساعت آموزش در قالب اجرای طرح اوقات فراغت اجرا کند.

وی ادامه داد: آموزش مهارتی در چهار بخش صنعت، کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر با توجه به نیاز سنجی مهارتی روستایی و عشایری انجام شده در دهستان های هدف در 11 شهرستان استان و با توجه به طرح قطب بندی ملی و استانی کشاورزی و محصولات کشاورزی حائز رتبه ملی (پنبه و زعفران) و استانی ( پسته، انار، گل نرگس، عناب، زرشک ) مطابق استاندارد های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سطوح آموزش های مهارتی عمومی و پایه، فنی و تخصصی شغل، کسب و کار و کار آفرینی ارائه می شود.

وی افزود: با توجه به نیاز سنجی انجام شده در دهستان های هدف بر اساس اولویت، آموزش مهارتی در روستاها و کانون های عشایری در گروه های آموزشی از قبیل فناوری اطلاعات، طراحی دوخت، آرایشگری و صنایع ساختمان،صنایع دستی (بافت )، اتوماتیک، الکترونیک، عمران، گل و گیاه زینتی، پرورش انواع طیور، دام، قارچ، آبزیان، زنبور عسل، آشپزی و طباخی، گیاهان دارویی ارگانیک، صیفی و سبزی،و غیره انجام می گیرد.

استخدام > سامانه جذب نیروی انسانی > اخبار استخدامی دوره آموزش فنی و حرفه ای در طرح اوقات فراغت

اتمام خبر


CAPTCHA