به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، سردار جانثاری در همایش سراسری قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح که به میزبانی ناجا و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت:  از زمان تشکیل قرارگاه مهارت آموزی سربازان تاکنون نزدیک به ۱۰۰ فرماندهی انتظامی، پلیس تخصصی، مرکز آموزش و یگان در ناجا مسئولیت مهارت آموزی را بر عهده گرفته اند و اداره مهارت آموزی در معاونت آموزش و دایره مهارت آموزی تمامی رده های نیروی انتظامی شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون،  ۱۱۱۵ کارگاه، با ۱۵۲۳ استادکار در ناجا به ثبت و تایید رسیده است، گفت: این کارگاه ها با فراهم کردن شرایط آموزش و مهارت آموزی و همچنین شرایط کار در محیط واقعی کار بسیار موثر بوده و تا کنون ۲۲۹۱ نفر در آزمون های ادواری آن گواهینامه مهارت دریافت کرده اند.
معاون آموزش ناجا با بیان اینکه طی این مدت ۵۴ باب کلاس و ۱۶ کارگاه مهارت آموزی راه اندازی شده است، گفت: همچنین در هفت مرکز آموزش ما، کارگاه چند منظوره جوشکاری، تعمیر لوازم خانگی، اتومکانیک، برق، پرورش ماهی و آبزیان، خیاطی،  گیاهان گلخانه ای، زنبورداری، تعمیرات تلفن همراه و لوازم الکترونیکی و... راه اندازی شده است.
سردار تقی مهری، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز در این همایش مهارت آموزی را اقدامی موثر در خوشایندسازی و ارتقا کیفیت خدمت سربازی دانست و گفت: سازمان وظیفه عمومی ناجا از هر اقدامی در راستای ارتقا کیفیت خدمت سربازی و افزایش توان سربازان حمایت می کند.
وی با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته بیش از ۱۷ میلیون نفر برای پاسداری از تمامیت ارضی، عزت و  امنیت کشور وارد خدمت سربازی شده اند، گفت: سه میلیون نفر از این سربازان در دوران جنگ به خدمت سربازی آمده اند.
راهکارهای جدید مهارت آموزی سربازان در دوران کرونا
در ادامه این همایش ویدیو کنفرانسی سردار سید مهدی فرحی، فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح به شرایط همه گیری کرونا اشاره کرد و گفت: درحالی که از ابتدای سال با شیوع کرونا روبه رو بودیم، تلاش کردیم تا راهکارهای جدیدی برای مهارت آموزی پیدا کنیم که برگزاری دوره های آزمون ادواری و ... از جمله آنهاست.
وی با بیان اینکه ظرفیت کارگاه ها را نیز نصف و تعداد آن را افزایش داده ایم، گفت: طبق برنامه ریزی ما، بیش از ۱۵ هزار نفر می توانند از طریق آزمون های ادواری گواهینامه مهارت دریافت کنند.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح،  آموزش در محیط واقعی کار را نیز راهکار دیگری برشمرد و گفت:  از این طریق نیز دست کم ۳۰ هزار نفر گواهینامه مهارت خود را در سال جاری دریافت خواهند کرد.
به گفته فرحی کارگروه تخصصی مهارت و اشتغال نیز با هدف حمایت از اشتغال سربازان پس ازپایان دوره خدمات با مشارکت نمایندگان نیروهای مسلح و دستگاه های اجرایی در کلیه استانداری های کشور  تشکیل شده و از طریق سامانه مربوط به آن، افرادی که دارای گواهینامه مهارتی هستند پس از پایان خدمت در اولویت جذب و استخدام قرار خواهند گرفت.
حضور بیش از ۶۰هزار سرباز در دوره های مهارت آموزی ارتش و سپاه در نیمه نخست سال ۹۹

امیر ایرانی، نماینده ارتش جمهوری اسلامی نیز از شرکت بیش از ۴۳هزار و ۵۰۰ نفر در کلاس ها و دوره های مهارت آموزی ارتش در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: از این تعداد بیش از۳۶هزار نفر نمره قبولی دریافت کرده اند.
به گفته ایرانی ارتش جمهوری اسلامی موفق شده تا ۱۲۰۰ کارگاه مهارت آموزی را در یگان های واقع در تهران و ۳۴۰۰ کارگاه  را در کل کشور به ثبت و تایید وزارت کار برساند.
سردار روشنی، نماینده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از آموزش به بیش از ۲۰هزار سرباز در سال جاری خبر داد و گفت: سپاه  بخشی از مسئولیت را به معاونت های ذیربط در یگان ها محول کرده است.

اتمام خبر


CAPTCHA