به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، سید علی احمدزاده  در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: ۶۴۰ هزار میلیارد ریال برای رشد اقتصادی این استان و تحقق اشتغالزایی و افزایش تولید، صادرات و سرمایه گذاری نیاز است.
وی افزود: میزان رشد اقتصادی تعیین شده برای کهگیلویه و بویراحمد از سوی سازمان برنامه و بودجه ۹ درصد است که باید تا پایان امسال محقق شود.  
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: قطر به عنوان یکی از همسایه های جنوبی ایران از آبان ماه امسال میزبان رقابت های جام جهانی فوتبال است آما روند کار برای صادرات انواع کالاها از استان به این کشور کُند است.  
احمدزاده عنوان کرد: قطر بازار بزرگی دارد و باید از فرصت مهم برگزاری رقابت های جام جهانی فوتبال در این کشور برای افزایش میزان صادرات انواع کالاها از کهگیلویه و بویراحمد به آن استفاده بهینه کرد.  
وی ابراز داشت: سیب، لیمو، آب معدنی و صنایع دستی تولید کهگیلویه و بویراحمد قابلیت صادرات از این استان به کشور قطر را دارد.  
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: می توان از طریق وزارت امور خارجه و اتاق بازرگانی جمهوری اسلامی ایران مذاکره ها، پیگیری ها و رایزنی های لازم برای برقراری ارتباط تجاری و اقتصادی با قطر و صادرات انواع کالاها از استان به این کشور را انجام داد.  
احمدزاده اظهار داشت: عُمان یک قطب اقتصادی جدید بوده و تعامل مناسبی نیز با ایران دارد و بر همین اساس باید مقصد صادرات کهگیلویه و بویراحمد شود.  
وی افزود: بازار عُمان جدید بوده و دیگر استان های کشور نیز تاکنون ورود اندکی به بازار آن داشته اند و این یک فرصت مطلوب برای کهگیلویه و بویراحمد است.  
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: کارگروه صادرات این استان با حضور سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی هر چه سریعتر تشکیل و ظرفیت های صادراتی استان شناسایی شود.  
احمدزاده خواستار برگزاری نشست های تخصصی در زمینه صادرات و سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد شد و عنوان کرد: ظرفیت ها، قابلیت ها و مزیت های صادرات و سرمایه گذاری این استان شناسایی و زیرساخت های لازم برای تحقق هر چه مطلوب تر آنها نیز فراهم شود.  
وی ابراز داشت: مدیران اجرایی و فرمانداران کهگیلویه و بویراحمد تفکر ایجاد تحول اقتصادی و توسعه صادرات و سرمایه گذاری این استان را در خود تقویت کنند.  
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاه های اجرایی و بانک های عامل این استان برای ایجاد تحول اقتصادی و توسعه صادرات و سرمایه گذاری در استان با عزم جدی وارد میدان شده و با برنامه ریزی، تسهیل امور و رفع موانع موجود حمایت های لازم را به منظور تحقق چنین مسائل مهمی انجام دهند.  
احمدزاده بر لزوم تبلیغات، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی لازم برای توسعه صادرات و سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد و دعوت از سرمایه گذاران بومی و غیربومی به منظور سرمایه گذاری هر چه بیشتر در این استان تأکید کرد.     
وی اظهار داشت: یکی از راهکارهای مناسب برای کمک به توسعه صادرات و سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد آن است که کیفیت تولیدات و محصولات استان به استانداردهای جهانی برسد.  
احمدزاده افزود: کالاها و اولویت های صادراتی کهگیلویه و بویراحمد در بخش های کشاورزی و صنعت و معدن تعیین شود که از مهمترین آنها می توان به سیب، گل رُز، آب معدنی، گیاهان دارویی و پودر و عصاره شیرین بیان اشاره کرد.  
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به شعار امسال با عنوان تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، گفت: دولت سیزدهم و سازمان برنامه و بودجه برای کمک به تحقق هر چه بهتر این شعار میزان رشد اقتصادی هر استان در سال جاری را تعیین و اعلام کرده که سهم این استان ۹ درصد است.  
علی شهابی نسب اظهار داشت: الزامات،  فرصت ها و منابع مالی برای تحقق رشد اقتصادی در هر استان از جمله کهگیلویه و بویراحمد مشخص شده و بخش دولتی و خصوصی نیز باید به طور جدی همکاری کنند.   
وی افزود: محل تأمین منابع مالی مورد نیاز برای تحقق رشد اقتصادی در تمامی استان ها از جمله کهگیلویه و بویراحمد شامل بودجه دولتی، آورده بخش خصوصی، تسهبلات بانکی، بازار بورس، اعتبارات صندوق توسعه ملی و شهرداری ها و سرمایه گذاری شرکت های دولتی و بانک های عامل است.  
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: شاخص های لازم برای تحقق رشد اقتصادی در تمامی استان ها از جمله این استان شامل افزایش تولید ناخالص داخلی در سه بخش کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری، کاهش نرخ بیکاری، افزایش سرانه درآمد و توجه به صادرات، سرمایه گذاری و فعالیت های اقتصادی دانش بنیان است.  
شهابی نسب عنوان کرد: تنگناها، موانع و مشکلات پیش رو برای رشد اقتصادی ۹ درصدی کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۱ شامل ضعف زیرساخت های ارتباطی، توزیع نامتوازن جمعیت، بالا بودن مصارف بانک های عامل نسبت به منابع آنها و وجود تعدادی واحد صنعتی و تولیدی نیمه فعال است.   
وی ابراز داشت: مزیت های اقتصادی موجود در شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون، گچساران و باشت و کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی در سه بخش کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری برای کمک به تحقق رشد اقتصادی ۹ درصدی کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۱ تعیین و به دستگاه های اجرایی مربوطه اعلام شده است. 

اتمام خبر


CAPTCHA