به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا پایان امسال ۹ هزار طرح اشتغال زایی را در استان سیستان و بلوچستان اجرا می کند.
مرتضی نیازی معاون توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت با بیان این مطلب افزود: با توجه به محرومیت سیستان و بلوچستان بیشترین طرح های اشتغال اجتماع محور بنیاد در مناطق محروم و روستایی این استان به بهره برداری رسیده و در دست اجرا است.
مرتضی نیازی از اجرای ۹ هزار طرح اشتغال زایی اجتماع محور در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: ۸ هزار میلیارد ریال از منابع قرض الحسنه بانک ها از محل جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برای اجرای طرح های اشتغال زایی در استان تخصیص یافته است.
وی تصریح کرد: اجرای این ۹ هزار طرح اشتغال اجتماع محور، فرصت های کسب وکار را برای ۲۷ هزار نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم فراهم می کند.
نیازی ادامه داد: ۶۳ مجری و تسهیل گر بنیاد برکت در مناطق محروم سیستان و بلوچستان مشغول خدمت رسانی به متقاضیان اشتغال هستند.
وی از فعالیت بنیاد برکت در تمامی ۲۲ شهرستان استان خبر داد و تاکید کرد: همچنین یک هزار و ۱۱ روستای سیستان و بلوچستان تحت پوشش اقدامات اشتغال زایی بنیاد برکت قرار دارند.
معاون توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت با تاکید بر توجه ویژه به بانوان اظهار داشت: ۶۲ درصد طرح های اشتغال زایی بنیاد در سیستان و بلوچستان به بانوان کارآفرین اختصاص دارد.
به گفته نیازی، بیشترین طرح های اشتغال زایی اجتماع محور در شهرهای زابل، نیمروز، هیرمند و درگهان عملیاتی شده است.
وی در تشریح اقدامات گذشته در سیستان و بلوچستان به منظور اشتغال زایی بیان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۱ هزار طرح اشتغال اجتماع محور با ظرفیت ۶۳ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در مناطق محروم و روستایی استان به بهره برداری رسیده است.
معاون توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت افزود: حجم کل سرمایه گذاری برای راه اندازی این ۲۱ هزار طرح بالغ بر ۲۱ هزار میلیارد ریال است.
نیازی یادآور شد: از این تعداد، نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ طرح برای اقشار ویژه و آسیب پذیر اجتماعی از جمله زنان سرپرست خانوار، معلولان، سوخت بران، زندانیان و خانواده هایشان به اجرا درآمده است.
وی افزود: همچنین ۸۰۲ طرح بازگشت به روستا عملیاتی شده که مهاجرت معکوس را از شهرها به روستاها به دنبال داشته است.
معاون توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت تاکید کرد: با توجه به ظرفیت های منطقه ای و پتانسیل های بومی، تولید پوشاک و آبزی پروری در اولویت طرح های اشتغال در سیستان و بلوچستان قرار دارد.

اتمام خبر


CAPTCHA