به گزارش روابط عمومی نیروی انسانی،
معاون وزیر تعاون: نگاه فارغ التحصیلان به آگهی های استخدامی دولت است

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که فقدان مهارت فارغ التحصیلان موجب افزایش بیکاری شده است، گفت: با اعتقاد به تعاونی ها و انجام کارهای جمعی می توانیم یک میلیون نفری که هر سال به جمعیت بیکاران افزوده می شود را، ساماندهی کنیم.

به گزارش ایسنا، سیدحمید کلانتری در دوازدهمین جشنواره تعاونی های برتر در مجموعه تلاش اظهار کرد: یکی از معضلات اساسی کشور بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی است که متاسفانه با فضای کسب و کار، حقوق کار، خرید و فروش، واردات و صادرات و نظام بانکی آشنایی چندانی ندارند و نگاهشان تنها به کارهای اداری و آگهی های استخدامی دولتی است.

وی افزود: باور به تعاونی ها و انجام فعالیت های جمعی می تواند در ساماندهی بازار کار و جمعیت یک میلیون نفری ای که هر ساله به تعداد بیکاران اضافه می شود، نقش بسزایی داشته باشد.

معاون وزیر تعاون با تاکید بر کاهش تصدی گری دولت، گفت: هرقدر دولت کوچک تر شود می توانیم زمینه بهره مندی تعاونی ها را بیشتر کنیم. چون تعاونی ها راهی برای حل مشکل بیکاری به شمار می روند و نقش بسزایی در تولید و اشتغال کشور دارند.

وی گفت: سهم بخش تعاون زمانی رشد می کند که دولت از تصدی گری خود کم کند و مجلس باید در ماده 25 برنامه ششم نظارت کند تا بسیاری از امور و خدمات دولتی به بخش های خصوصی و تعاونی واگذار شود.

کلانتری با اشاره به ظرفیت های بالای تعاون، اظهار کرد: در سال گذشته تولیدات تعاونی ها صد درصد رشد داشته و از یک میلیارد دلار به 1.9 میلیارد دلار در سال 95 رسیده است.

معاون وزیر تعاون با اشاره به تعاونی های بیمه و بانکداری در سایر کشورهای جهان، خاطرنشان کرد: در حالی که در کشورهای دیگر تعاونی های بانکداری و بیمه ای فعالیت گسترده ای دارند، در کشور ما به دلیل عدم نظارت و برخی مسائل، تعاونی ها دچار مشکلات جدی شدند و برخی تعاونی های اعتبار مشکلاتی ایجاد کردند که ذهنیت به بخش تعاون را خراب کردند.

وی در عین حال از فعالیت 160 تعاونی دانش بنیان در کشور خبر داد و گفت: این تعاونی ها با حضور نخبگان دانشجویی در حال فعالیت هستند و علی رغم محدودیت های موجود بهترین نتایج را تاکنون کسب کرده اند.

کلانتری افزود: معتقدم با تشکیل تعاونی های معلمان و فرهنگیان هم می توانیم ابتکار را به دست خودشان بدهیم تا با خلاقیت خود کارهای بزرگی انجام دهند.

معاون وزیر تعاون همچنین از پیشنهاد تاسیس تعاونی های دانشگاهی خبر داد و گفت: تعدادی از آنها فعالیت خود را آغاز کرده اند و امیدواریم فارغ التحصیلان بتوانند از این طریق با ابتکار و خلاقیت خود برای آینده تصمیم گیری کنند.

وی در پایان با اشاره به فعالیت تعاونی های توسعه و عمران شهرستانی، گفت: امروز بسیاری از روستاهای کشور می توانند با تشکیل تعاونی های خدماتی، روستایی و گردشگری توسعه پیدا کنند و از این طریق به بازارهای جهانی هم متصل شوند.

حمدالله رستمی، دبیر دوازدهمین جشنواره تعاونی های برتر نیز در این مراسم از رشد هشت برابری تعاونی ها از سال 85 تاکنون خبر داد.

وی گفت: شمار تعاونی های ثبت شده در سال 85، به تعداد 1500 تعاونی بوده که این رقم امسال به 12 هزار و 565 تعاونی رسیده است.

رستمی گفت: در جشنواره تعاونی های برتر امسال از 32 تعاونی و یک اتاق تعاون برتر از مجموع 700 تعاونی منتخب، تقدیر می شود. همچنین از 3 همکار استانی به عنوان نمایندگان سطوح اجرایی وزارت تعاون، یک مدیر بانک توسعه تعاون و یک نفر از همکاران ستادی تجلیل به عمل می آید.

دبیر دوازدهمین جشنواره تعاونی های برتر از پخش برخط و زنده این مراسم برای نخستین بار از پایگاه خبری تعاون آنلاین خبر داد.

به گزارش ایسنا، دوازدهمین جشنواره تعاونی های برتر با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جمعی از تعاون گران و نمایندگان مجلس در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد.

اتمام خبر


CAPTCHA